victor_cj Postat Iunie 19, 2024 Partajează Postat Iunie 19, 2024 De la BK Precision un LCR metru 880, cu acumulator ce are 9 ani, funcționează foarte bine. Link spre comentariu
Spitfire Postat Iunie 20, 2024 Partajează Postat Iunie 20, 2024 (editat) Din 1997, folosit foarte des, din obisnuinta si comoditate, un ALDA DT830B (fabricat de UNI-T), cu ICL7106 Intersil pe soclu. Citat Cel mai vechi portabil digital la mine, este un dt830 din 1989 Inseamna ca ati avut ars ICL-ul, l-ati schimbat, cel de pe placa vad ca e fabricat in saptamana 38/1994...asta e avantajul IC-urior in capsula DIL. Editat Iunie 20, 2024 de Spitfire Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 20, 2024 Partajează Postat Iunie 20, 2024 Ori aia nu e data, deși așa pare, ori l-am încurcat cu altul, pt că de schimbat, eu nu am schimbat niciodată integratul la o praștie din asta de aparat. Dar de primit, în 89 l-am primit. O sa caut și în celelalte, posibil sa se fi amestecat cu unele cumpărate ulterior. Dar dacă e să judecăm după ce se vede, are 30 ani, ceea ce nu-i puțin lucru pt chinezariile astea, cărora la vremea respectivă, nici prin vis nu le dădeam atâta termen de viață. Link spre comentariu
PavelR Postat Iunie 20, 2024 Partajează Postat Iunie 20, 2024 Voltcraft 401, un fel de 830 foarte limitat, e multimetrul pe care îl am mereu în rucsac fiind ușor si având cablurile lipite direct în interior Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum