mirel92 Postat Februarie 10, 2024 Partajează Postat Februarie 10, 2024 Buna ziua doresc și eu un ajutor am un tv Panasonic TX-32ES400E îl alimentez ledul verde clipește de mai multe ori apoi face o pauza scurta și începe a clipi... Am măsurat pe alimentare tensiune de 16v marcat pe placa dispare și apare sursa de alimentare este TNPA6321 1 Link spre comentariu
validae Postat Februarie 10, 2024 Partajează Postat Februarie 10, 2024 Nu mai deschide topicuri pe toate secțiunile cu problema ta.Fiind nou venit, e nevoie de aprobarea postarilor iar ce postezi nu apare instantaneu, deci ai rabdare. Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 10, 2024 Partajează Postat Februarie 10, 2024 (editat) luati manualul service al modelului dv de tv si cititi.l undeva in el e dat codul de erori acele clipiri ale ledului rosu sant urmate de pauze dupa care cicclul se reia,deci sa spunem ca clipeste de 6 ori in manualul service e specificat defect de mainboard si ce ar trebui verificat 6 clipiri=6 led flash ori 6 blink led red Editat Februarie 10, 2024 de iuliantv Link spre comentariu
mirel92 Postat Februarie 12, 2024 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2024 Salut unde as putea găsi manualul service Link spre comentariu
hexoda Postat Februarie 12, 2024 Partajează Postat Februarie 12, 2024 https://tel-spb.ru/tv/panasonic-tx-32es400e Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum