bloower Postat Februarie 9, 2024 Partajează Postat Februarie 9, 2024 Salutare. Aș dori o recomandare pentru un spliter cu două ieșiri și pentru unul cu 6 ieșiri. Am in casă 5 poziții TV. Am montat un spliter ieftin cu 6 ieșiri și daca montez mai mult de 3 televizoare, unele nu mai primesc atât de bun semnal și vede cu purici. Lungimea fiecărui cablu coaxial este de aproximativ 15m în fiecare cameră. Cineva mi-a spus ca este prea lung. Cel cu doua ieșiri va fii montat imediat dupa decodorul DIGI. Am două clădiri diferite și o ieșire va merge într-o clădire cu un TV și celălalt in clădirea cu 5 poziții TV. Spliterul TV cu 5 ieșiri va fii montat cladirea cu 5 poziții TV, alimentat de la spliterul cu două poziții din pod. Link spre comentariu
fratello Postat Februarie 9, 2024 Partajează Postat Februarie 9, 2024 Un spliter activ ? Link spre comentariu
validae Postat Februarie 9, 2024 Partajează Postat Februarie 9, 2024 Exact...ori intercalezi un amplificator de bandă largă între case.Ca să compensezi atenuarea dată de distribuitoare.Nu poți împărți pur rezistiv sau inductiv un semnal la mulți consumatori și să nu fie atenuat. Link spre comentariu
bloower Postat Februarie 10, 2024 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2024 Momentan am un spliter well, dar ma gândesc ca nu este ceea ce trebuie Acum 9 ore, fratello a spus: Un spliter activ ? Acesta este bun? Link spre comentariu
bloower Postat Februarie 10, 2024 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2024 Acum 9 ore, validae a spus: Exact...ori intercalezi un amplificator de bandă largă între case.Ca să compensezi atenuarea dată de distribuitoare.Nu poți împărți pur rezistiv sau inductiv un semnal la mulți consumatori și să nu fie atenuat. Un link va rog? Link spre comentariu
bloower Postat Februarie 10, 2024 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2024 Acesta este cu doua iesiri? Link spre comentariu
valang Postat Februarie 10, 2024 Partajează Postat Februarie 10, 2024 E bun dar trebuie reglat. Pentru reglaj e necesar un decibelmetru. Se poate regla și la ochi dar durează, mai ales pentru egalizarea frecvențelor joase cu cele înalte. Link spre comentariu
bloower Postat Februarie 10, 2024 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2024 Acum 3 minute, valang a spus: E bun dar trebuie reglat. Pentru reglaj e necesar un decibelmetru. Se poate regla și la ochi dar durează, mai ales pentru egalizarea frecvențelor joase cu cele înalte. Atunci ce ar trebui sa pun, fara sa am nevoie de alte aparate de reglaj? Link spre comentariu
valang Postat Februarie 10, 2024 Partajează Postat Februarie 10, 2024 Neapărat trebuie un amplificator ș amplificatoarele bune trebuie reglate. Puteți vorbi cu cineva care lucrează în domeniul CATV ca să vi-l regleze. Puteți vorbi chiar cu tehnicienii de la digi, dar din experiența proprie am văzut că vin cam greu, poate dumneavoastră aveți noroc. Link spre comentariu
bloower Postat Februarie 10, 2024 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2024 Cel care am postat cu 6 ieșiri e bun? Si acela trebuie reglat? Link spre comentariu
yokoono Postat Februarie 10, 2024 Partajează Postat Februarie 10, 2024 Ieftine gasesti la emag. Merita sa-ti rupi de la gura 60 de lei sa te joci. Are reglaj pentru factorul de amplificare. Doar ca drumurile o sa te omoare. Ca soarecele care s-a insurat cu girafa : cand sus sa o pupe cand jos sa o..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum