Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tranzistori 2SB716

paul_ral

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• paul_ral

5

• Marian

2

• flomar60

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Tinand cont ca nici pe site-ul producatorului nu-i mai gasesti ( nici pagina dedicata nu mai au ), de ce nu cauti inlocuitori moderni?

Uite ce zice digikey spre exemplu dupa o cautare parametrica de 30 de secunde:
https://www.digikey.ro/en/products/filter/transistors/bipolar-bjt/single-bipolar-transistors/276?s=N4IgjCBcoOwCxVAYygMwIYBsDOBTANCAPZQDaIAzABxVhUBMIAuoQA4AuUIAyuwE4BLAHYBzEAF9C9MAAYI0ECkgYcBYmRABWGQAIAtgEEQhAGy7DxkDHNGWIDlwCqQgewDyqALK502AK58uBJSshSIimhYeIQkkORg9LoAapYJmjophGAUyalwuVnaGalmxXYOkCDOrh7evgFB4k1AA

Link spre comentariu

Datasheetul se gaseste iar piesele existente in comert, inclusiv DIGIKEY, nu corespund intru-totul cerintelor. Avand in vedere că este vorba de un Accuphase destul de rar, nu pot face compromisuri.

Editat de paul_ral
Link spre comentariu

Nu despre pdf vorbeam, alea sunt gazduite pe servere independente de producator.

Eu ma refeream la pagina dedicata a tranzistorului de pe site-ul producatorului, pagina care nu pare sa mai existe pentru ca nu se mai fabrica demult ( nici Octopart nu-l gaseste pe la distribuitori autorizati ). 

Probabil singura ta sansa e sa gasesti ceva recuperat. 

PS: Te-ai uitat macar putin pe lista aia?
Ca eu am alcatuit-o tocmai dupa parametri tai, tensiune, polaritate, curent, hfe minim cat ai cerut, Cob extrem de mic, etc.

Nu exista parametru la tranzistorii vechi care sa nu poata fi regasit sau reprodus in tranzistorii moderni, ba dimpotriva, tehnologia productiei a evoluat suficient de mult incat cei moderni sa fie mult mai buni. 

Adica nu-i nici un compromis, ba din contra, e upgrade. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări