mihai1972 Postat Februarie 9, 2024 Partajează Postat Februarie 9, 2024 Bună. Am un CD player Philips CD473 care după primele minute in care merge foarte bine începe să dea rateuri (am incercat cu mai multe CD-uri audio, originale). CD playerul a fost achiziționat online din Olanda, a fost trimis în România, reîntors în Olanda și abia apoi a ajuns la mine. Vânzătorul spune că funcționa bine și că probabil unitatea laser este blocată din cauza transportului. Aș dori să aflu care este părerea voastră și dacă este cineva care poate să îl repare. Mulțumesc Link spre comentariu
Ovidanie Postat Februarie 11, 2024 Partajează Postat Februarie 11, 2024 Desfă plyerul, vezi ce este blocat pe acolo, dacă tot desfaci pune cate o picătură de uleuli pe lagărele motorului care antrenează CD-ul. Daca ajungi la concluzia ca trebuie schimbată unitatea optică, poti să o comanzi in China sau la ASWO. Link spre comentariu
mihai1972 Postat Februarie 12, 2024 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2024 Am rezolvat. Avea o mufa slabita si lentila de citire defocalizata. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum