Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator Alpha Nirvana 4R sau 8R detalii despre constructie

alexy

Postări Recomandate

Acum 36 minute, franzm a spus:

Asta-mi aduce aminte de un membru elforum, care tot cerea scheme de amplificatoare verificate practic, ca sa câstige si el un ban.

Care-i ala?   Mai este sau si-a luat vila la Poiana Brasov?

:rade:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 384
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cdinu332

83

• carageae

53

• dumitrumy

34

• Shambala

31

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vad că incep să ajungă plicurile. 

Mai au de confirmat:

Maxente 

Alexy

Imreberes 

.......................

Plăcuțele pentru finali au strat de cupru pe întreaga suprafață,  pe ambele părți. 

Trebuie zgâriat cu atenție pe ambele părți și apoi rupt,  după care de slefuiesc micile degajari de la găurele. 

Am ales să pun plan de cupru  că mă taxau la găurele.  Așa  am păcălit sistemul automat de evaluare și, în plus de asta,  au devenit mult mai rigide. 

Planurile de cupru nu au legătură electrică cu nicio componenta. 

Vă descurcați voi,  că sunteți băieți îndemânatici , sau moși îndemânatici. :da

.........

Fiecare a primit cate două seturi pentru finali,  unele doar cu gaura centrală,  altele cu două găuri de 3,2, in plus, pe laterale. 

Editat de cdinu332
Link spre comentariu
1 oră în urmă, cdinu332 a spus:

La voi e oficiu poștal sau blocați masina la intrare în localitate și scotociti prin ea? :rade:

Radeti voi, la mine in sat, pe timpuri venea la posta loz in plic. Era un primar care oprea masina postei la intrarea in sat si lua toate lozurile.

Editat de daniels
Link spre comentariu
Acum 1 oră, cdinu332 a spus:

La voi e oficiu poștal sau blocați masina la intrare în localitate și scotociti prin ea? :rade:

S-or fi inpotmolit aia cu masina in sensurile unice puse de primaria sufletului ca alea ne mai lipseau intr-un oras de kkt cu strazi paralele si perpendiculare, sparte pentru canalizare noua si astupate cu pamant. Nici daca bombardau rusii nu aratau in asa hal.

Link spre comentariu

Ei, acum daca posta e cu noi, sunt curios cine lanseaza primul amplificatorul la apă :)

Eu acum fac inventarul la componente...led-ul de clip sigur e pozitionat corect? Nu ma prind cum functioneaza, dar mi se pare ciudat sa fie cu catodul spre ramura pozitiva...daca in catodul diodei zenner sunt 5V - nu pricep daca e tensiune sau curent acolo, dar pare a fi tensiune, nu prea vad cum poate ajunge la un potential superior alimentarii, ca sa se aprinda led-ul...

Link spre comentariu
Acum 2 ore, carageae a spus:

, nu prea vad cum poate ajunge la un potential superior alimentarii, ca sa se aprinda led-ul...

Principiul baronului de Muenchhausen, adica bootstrap.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări