alexy Postat Februarie 24 Autor Partajează Postat Februarie 24 (editat) Cel mai bine este o sursa cu CLCL,dar,,,,,,bobina trebuie sa aibe minim 2mH ,valoarea cea mai optima este de 2,2mH ( fara intrefier trafo ,,, cel mai bine este sa fie bobinata in aer) si bineinteles costul sursei respective va creste acum depinde de fiecare ,cum isi realizeaza fiecare amplificatorul , la ce tensiune si biasul ,,,, dupa preferintele lui si boxele pe care le are (avantaje si dezavantaje cu bobina si rezistenta serie, cu bobina va creste basul si cu rezistenta va scade basul,nesimnificativ pentru urechile noastre ,asa cum am vazut in topic numai un muzician poate da verdictul cum este mai bine ) Editat Februarie 24 de alexy Link spre comentariu
alexy Postat Februarie 24 Autor Partajează Postat Februarie 24 Multi adica foarte multi cand construiesc un amplificator in clasa A nu construiesc ,o sursa cu mosfeti mai exotica in care costa mult ,mai bine cea clasica Link spre comentariu
daniels Postat Februarie 24 Partajează Postat Februarie 24 Par a fi niste bobine din filtrele care sunt in boxe. Link spre comentariu
cdinu332 Postat Februarie 24 Partajează Postat Februarie 24 Sunt bobine fără miez, în aer. La mărimea aia nu-mi dau seama cât de eficiente ar fi pe alimentare. Link spre comentariu
alexy Postat Februarie 24 Autor Partajează Postat Februarie 24 (editat) da dar , rezistenta ohmica nu este aceeasi ,trebuie sa reziste la 6A pe ramura,depinde biasul amplificatorului ( niciodata nu se pune o bobina de filtraj de boxe in surse} Editat Februarie 24 de alexy Link spre comentariu
sonic11 Postat Februarie 24 Partajează Postat Februarie 24 Nu-mi dau seama ce diametru are sarma. Link spre comentariu
franzm Postat Februarie 24 Partajează Postat Februarie 24 (editat) @alexyNe dezvaluiti si noua metoda prin care ati determinat "valoarea cea mai optima" si, pare-se universal valabila? Nu va întreb pe unde se plimba liniile de câmp ale bobinelor, ce semnale induc în conductoarele întâlnite în cale si nici fazarea bobinelor nu ma intereseaza. Editat Februarie 24 de franzm Link spre comentariu
sonic11 Postat Februarie 24 Partajează Postat Februarie 24 Da, low pass fr 19,5hz impedanța 0.5r daca am văzut bine val condesatoare. Link spre comentariu
alexy Postat Februarie 24 Autor Partajează Postat Februarie 24 (editat) stu la ce va refereti semnale ,frecvente mari stil wireless , dar ,,, bobinele trebuie cat mai indepartate de trafo etc au fost construite doua amplificatoare ca acesta , in clasa A ,,,si una cu sursa CLCL si una cu CRC , in auditia unui muzician , si verdictul muzicianului , a fost ,,,,,,CLCL Editat Februarie 24 de alexy Link spre comentariu
alexy Postat Februarie 24 Autor Partajează Postat Februarie 24 bobina ptr filtru audio ,,,,,, https://www.audioclub.ro/bobina-jantzen-audio-000-5010-2-2-mh-0-15-o-3-1-45-mm Link spre comentariu
sonic11 Postat Februarie 24 Partajează Postat Februarie 24 Acum 22 minute, alexy a spus: stu la ce va refereti semnale ,frecvente mari stil wireless , dar ,,, bobinele trebuie cat mai indepartate de trafo etc au fost construite doua amplificatoare ca acesta , in clasa A ,,,si una cu sursa CLCL si una cu CRC , in auditia unui muzician , si verdictul muzicianului , a fost ,,,,,,CLCL Cred că ați vrut să ziceți clc sau clclc, in cazul de față ultimul element trebuie sa fie cond că sa nu aveți surprize. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 24 Partajează Postat Februarie 24 Mai contează ? Dacă ,,muzicianul,, a dat verdictul, orice schemă și/sau calcule pică..... Link spre comentariu
alexy Postat Februarie 24 Autor Partajează Postat Februarie 24 (editat) nu ,sant acelea bobinele ,dar sa vedeti diferenta ,bobina ptr filtre audio si ptr sursa alimentare aaaa,inca ceva miam cumparat doua roabe sa pot sa , transport amplificatoarele monoblockcu motostivuitorul nu cunosc pe nimeni sa ma ajute la transportarea lor,,,sau poate o sursa alimentare trifazica ,direct in apartament din distributie,este cea mai corecta sursa de alimentare ptr amplificatoare clasa A Editat Februarie 24 de alexy Link spre comentariu
daniels Postat Februarie 24 Partajează Postat Februarie 24 Uite tot acolo https://www.audioclub.ro/bobina-cu-miez-de-aer-dayton-audio-lw14-15-0-15-mh-0-08-o-3-1-63-mm Eu ma apucam de culturism. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum