Vizitator tybby Postat Februarie 9, 2005 Partajează Postat Februarie 9, 2005 Salutare!Eu sunt mai novice in electronica si de aceea vin cu o intrebare la voi... Am acasa un switch caruia i s-a bulit transformatorul (ala de-l bagi in priza). Specificatiile atat de pe transformator cat si pe mufa de intrare in switch sunt 3.3V / 2A. Intrebarea mea este urmatoarea.... Care e faza cu cei 2A la intrare ca nu gasesc transformatoare decat pana-n 300mA-500mA. Cineva mi-a dat un transformator de 3.3V nou dar care are 300mA si mi-a zis ca trebuie sa mearga insa eu nu cred ca va merge la parametri normali...Dati-mi si mie un sfat ceva pls Link spre comentariu
cirip Postat Februarie 9, 2005 Partajează Postat Februarie 9, 2005 Specificatia de curent de pe un traf reprezinta curentul maxim pe care il poti trage din traful ala. Eu cred ca daca pe traful original scria 2A, nu poate fi inlocuit cu un traf cu specificatia mai mica. Deci un traf de 300mA, 500mA nu prea are cum sa mearga sau cel putin nu corespunde nivelului de putere cerut de circuit; e prea mic.Atentie inca la o chestie. E transformator sau alimentator? Ca daca e alimentator din ala in cutie frumoasa de plastic, poate sa fie de fapt o sursa in comutatie si treaba se complica.Cirip Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum