Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

Imi cer scuze! Am revenit azi cu mai multe informatii legate de seria casului bmw. Ieri nu stiam exact ce trebuie si aseara m-am chinuit sa-l scot si am gasit asa pe el:BMW BUSINESS CD6512-6909884BP0273Y8194817FD 300 INDEX 40BLAUPUNKT WERKE7640 273 342M-am tot interesat pe net..Am descarcat niste bp calculatoare, dar nici unul nu merge! Imi genereaza mai multe coduri! Ma poate ajuta cineva, please?? Ms frumos!

incearca 8244 sau 0244,daca nu merge citeste memoria si posteaz-o.
Link spre comentariu
Vizitator Dade

Momentan sunt la serviciu! Dar cand ajung la masina incerc! Tot caut bp calc si dau numai de prostii!Ce memorie sa citesc? Imi cer scuze, dar sunt fata! :d Mai am niste coduri trecute de pe cas...Daca te ajuta cu ceva:0744A01-U8638300774204118 90Multumesc frumos!Am gasit un programel! Blaupunkt calculator v 1.0- imi arata codurile date de tine! Sa speram ca sunt ok. Daca nu, ce as mai putea face?

Link spre comentariu

Horacian ai dreptate codul este 0192 (nu 0193 cum am scris eu din greseala) si eu pe acesta il introduc mereu dar problema este ca eu vreau sa dezactivez codul acesta din motivele enumerate in postarile anterioare.

Link spre comentariu

Multumesc frumos!Am gasit un programel! Blaupunkt calculator v 1.0- imi arata codurile date de tine! Sa speram ca sunt ok. Daca nu, ce as mai putea face?Dade - -- -------------------Pai nu ai ce sa_i faci daca nu merg codurile,numai la un atelierte poate rezolva(trebuie citita memoria)

Link spre comentariu
Vizitator Dade

Multumesc frumos!Am gasit un programel! Blaupunkt calculator v 1.0- imi arata codurile date de tine! Sa speram ca sunt ok. Daca nu, ce as mai putea face?Dade - -- -------------------Pai nu ai ce sa_i faci daca nu merg codurile,numai la un atelierte poate rezolva(trebuie citita memoria)

Ms, zvasile! Eu sper sa mearga! Mi se pare aiurea sa dau atatia bani pt o decodare! Stiu ca doar cei de la BMW pot decoda de fapt. Ca introduc o cheie in contact care genereaza codul...sau ceva de genul! Oricum, sper sa mearga cu codurile astea! Chiar nu vreau alt cas...Ca toate astea noi parca sunt instalatii de Craciun! :speriat
Link spre comentariu

Horacian ai dreptate codul este 0192 (nu 0193 cum am scris eu din greseala) si eu pe acesta il introduc mereu dar problema este ca eu vreau sa dezactivez codul acesta din motivele enumerate in postarile anterioare.

incearca binul modificat(ar trebui sa fie fara cod)
Link spre comentariu

Se poate un cod pt AUZ1Z46450552 7 644 894 380 Blaupunkt ? S-au o alta solutie de rezolvare? Multumec anticipat.

dupa serial nu prea cred ca se poate,asa ca solutia ar fi de citit procesorul(MCU)
Link spre comentariu
Vizitator Tavy_Orlando

Exista cumva vre-un programator universal cu care poti sa citesti orice fel de memorie sau majoritatea lor ? stie cumva cineva o schema asemanatoare ?

Link spre comentariu

Exista cumva vre-un programator universal cu care poti sa citesti orice fel de memorie sau majoritatea lor ? stie cumva cineva o schema asemanatoare ?

uite aici un programator care poate citi un nr.mare de memoriisunt la = a.d.e.l.a.i.d.a
Link spre comentariu

cine ma poate ajuta cu un cod la un Blaupunkt Essen CR31 - 7 641 771 010va multumescam incercat sa adaug si continutul memoriei dar nu ma lasa , zice ca extensia nu este permisa :84

Link spre comentariu

cine ma poate ajuta cu un cod la un Blaupunkt Essen CR31 - 7 641 771 010va multumescam incercat sa adaug si continutul memoriei dar nu ma lasa , zice ca extensia nu este permisa :84

mai trebuie o serie,si memoria daca ai citit-o arhiveaz-o cu winrar inainte de a o posta.
Link spre comentariu

arhiveaza continutul memoriei si posteazo
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări