Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

Buna ziua sunt nou pe acest forum .asi dori ca cineva sa-mi spuna si mie cum poti citi continutul memoriei sa aflu unde este sau care este codul casetofonului . Multumesc anticipat SASSU

Link spre comentariu

va salut! pt un rcd de logan(22dc239/62) cu memorie 24c32 si procesor 93cw44df-5ep9 se poate afla codul,si daca da,care este?multumesc.

chiar nimeni nu are sa-mi ofere vre-o informatie?
Link spre comentariu

seriile sunt sterse toate(nu le am), iar pt a citi dumpul cred ca tre sa cumpar IC-ul max232 sa fac montajul cu el,am dreptate,si daca da ,cum fac aceasta operatie?detaliati putin intregul proces,va rog.

Link spre comentariu

salut.pentru ford sound 2000 nu merge codul 872 si nici 873, mai aveti vreo solutie ca ma dispera.multumesc

uitate la memorie(6005l) si vezi daca sa umblat la ea,e posibil sa fi fost rescrisa cu alt dump.
Link spre comentariu

mersi dar nu am prea multa experienta:1090 e codul sau tre sa deschid folderul,instalez,calculez,....?da-mi mai multe informatii

trebui sa rescscri memoria din cas. cu aceasta pe care am postato!
Link spre comentariu

pt aceasta operatie e nevoie sa scot memoria(acel CI cu 8 pini)de pe placa sau se poate fara a fi dezlipit?si cam care ar fi montajul cu max232 recomandat(cel mai simplu) pt aceasta operatie?p.s.cer scuze pt incompetenta mea fata de subiect,incerc sa inteleg cu ce se mananca. :jytuiyu multumesc!

Link spre comentariu
Vizitator Mnus

Am un audi A4 din '95 si de curand am schimbat bateria si nu stiu codul de la casetofon . Nu am cu ce sa ii fac dump stiu doar seriile :AUZ1Z2S25136587644845380Made in portugalVa rog mult sa ma ajutati!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări