Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

salut am si eu o problema cu un cd mp3 de renault

da mai multe detalii seria exacta de pe el,modelulce procesor areseamana a fi VDO dar nu sint sigurdaca poti salveaza memoria cind poti introduce cod (fara asteptare)poate putem sa gasim contorulpoti incerca 0412 dar pina nu dai detalii nu sint sigur
Link spre comentariu
Vizitator scorpion192005

Ma puteti ajuta si pe mine cu decodarea unui casetofon Renault???Nu este scris pe el ce marca este, scrie doar atat:MODEL NO: 22DC259/62TOX772RN259F20273694PROD NO: FD06022402736947700434436TX7727700 434 436Va rog mult mult de tot ajutati-ma (daca puteti) cu codul pt deblocare. In caz ca nu se poate decoda cu cod, spuneti-mi ce altceva se poate face.Va multumesc

Link spre comentariu

trebuia sa postati la DECODARI RADIOCASETOFOANE.se pare ca este un philips care echipeaza renault laguna.da-ti un mesaj pe privat lui "ironickSQUAD" sau lui "mircea626".dansii m-au ajutat si pe mine cu un cod pt un casetofon de logan.

Link spre comentariu

salut.va rog sa ma ajutati si pe mine cu aflarea unui cod de la un radio cas philips car 400.are seria pe sasiu GM 040013042986 fiindca am ramas fara baterie si imi cere codulam incercat sa introduc codul dar imi apare SAFE iar pe urma imi apare 10 _ _ _ _.va multumesc. :cry:

Link spre comentariu

va rog sa ma ajutati si pe mine cu aflarea unui cod de la un radio cas philips car 400

nu intelegi ca nu se poate dupa serial,numai la un atelier sau sa_i citesti memoria,ai grija ca a mai patito cineva ca a deschis 3 subiecte cu aceeasi tema,tot cam 3 aveti :bataie
Link spre comentariu

Salut,am un radio cass de pe un Logan ,am deconectat bateria si dupa cum stiti cere codul !Model NO :22DC229/62 , RN229F50307833, PROD NO: FD0805240307833 , 8200057676TT638 , 8200 057 676 , va rog daca se poate afla codul dupa seriile pe care le-am scris, va raman dator! MULTUMESCTare imi dorescsa mai ascult si eu ceva muzika! Ma ajuta cineva!!Va multumesc inca o data!!

Link spre comentariu

audi chorus 2 8E0 035 152 auz2z2b2839461rog frumos un dump cu cod verificat [nu acela cu cod 0650]Am gasit pe parcurs un dump cu cod , pe care il voi posta, imi sta in safe , l-am lasat mai mult de o ora si tot nu-mi cere codul. rog daca stiti sa-mi spuneti:exista alta procedura de introducere?multumesc!

Link spre comentariu

audi chorus 2

Se apasa tastele SCAN si RDS deodata pana apare 1000.Se introduce codul din tastele de memorie 1,2,3,4.Validarea codului se face tot cu SCAN si RDS apasate aproximativ 5 secunde.
Link spre comentariu

Va salut !Va rugasem cam acum un an sa ma ajutatai cu un Grundig WKC 1903 RDS...Acum mi-am facut si programator... :da .Memoria lui am vazut ca trebuia sa fie un 24c04, dar este 24c16 si am incercat sa citesc cu ICprog. In arhiva este rezultatul. Merge facut ?Va multumesc !Radu

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări