Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

SARBATORI FERICITE :101 , apoi o rugaminte pentru un cod la un radio casetofon Daewoo model: AKF-4306SW, cu seria:81262418-04, PART NO.96289055, ID CODE: HW, am incercat ce am mai citit pe acest site dar nu a mers, mai fac precizarea ca atunci cand ii dau drumul scrie:AF si pot introduce numere de la 1 la 4 apoi scrie CODE si un "E" rosu.Afisajul este desupra la potentiometru de volum si acesta este cu intrerupator.Multumesc pt atentie si...:smt103: icon_jook
Link spre comentariu

Salut,Am un radio cd mp3 Volkswagen Individual...Typ: MonzaModel No.: BE 7899Serial No.: 45002041Nu mai are stickerul ala cu codul de 12 cifre(sau cate-or fi), cu ajutorul caruia se poate decoda.Am fost la Porsche Romania cu masina si mi-au spus ca fara ala nu se poate face nimic.Ma poate ajuta cineva?Multumesc!

Link spre comentariu
Vizitator danady3

Fratilor,ajutati-ma cu un cod pentru un Blaupunkt SC 202D ( C ) montat pe un Vecta din 93 .Are inscriptionate seriile: GM1202N7638486 ; 7641850521 ; 90355875 ;FD268.Sunt epuizat,dupa ce mi-am stors creierul 2 zile pe net cautand codul salvator.Am incercat 1278 ,dar nu e acceptat.Raman optimist,si va doresc SARBATORI FERICITE!

Link spre comentariu

Se poate decoda acest CDauto DELCO CDR500 dupa serial? Nu am interfata pt. TMS.

NUMAI CU INTERFATA! nu se poate dupa serial!oricine are nevoie de decodat hardware orice tip de cas auto (sau orice aparat) sa ia legatura cu mine pe privat.am majoritatea tipurilor de interfete inclusiv tms370!caut schema DELCO CDR 500(D sau E) sau 2005.sau cumpar DELCO CDR 500(D) de preferinta codat!
Link spre comentariu

LA MULTI ANI!va rog sa ma ajutati cu identificarea pinilor de la alimentarea unui rc auto RENAULT 22DC229/62(lipsesc mufele tata de alimentare si iesire ).ma intereseaza care sunt cele doua plusuri si masa.unde se gasesc mufe de alimentare si iesire pt acest radio sau cu ce sunt compatibile?(nu vreau sa umblu cu improvizatii si sa-l leg pe direct).s-ar putea sa am nevoie si de un cod pt el dar mai intai va trebui sa-l alimentez.multumesc anticipat!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări