Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

am calculat si eu cu 7311 nu merge am sa incerc imediat cu 1311am pus si 1311 si nu merge i-mi da tot safe

vezi ca memorarea codului se face tot prin apasarea tastelor FM si DX.tii apasat 3-4 secunde.
Link spre comentariu

probabil fostul proprietar a schimbat codul am tinut lung apasat fm dx si dupa citeva secundeapare safe clipeste de 3 ori si tot safe apare.asa ca va trebui sa citesc procesorul dar oricumdeocamdata nu am alt dump cu un cod cunoscut pentru modelul asta.

Link spre comentariu

nu se poate dupa serial,trebuie sa citesti proc mot.fm+dx=>1000 introduci cod fm+dxprobabil esti in safe 2codul nu-i usor de schimbat,trebuie neaparat sa citesti mem din procesorciteste-l si apoi mai vorbim

Link spre comentariu
Vizitator goantza25

sal te rog frumos daca poti sa ma ajuti si pe mine cu un cod ptr uncasetofon blaupunkt alpha cu seria VWZ1Z1S2870800 si mai are si47C446AF-UK04 89259015789 si cred ca are eprom-ul 4C016 mersi anticipat si daca potiastept raspunsul tau

Link spre comentariu

Va salut! Am o mare rugaminte la dumneavoastra si anume,daca ma poate ajuta cineva cu un cod ptr. un radio cas.-auto.Renault model no: 22DC229/62 TOS724| RN229F10066584 | Prod no:FD0101200066584 | 8200057676TS724 | 8200 057 676 | Va multumesc anticipat!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări