Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

e problema cu casetofonul asta,acum pot sa bag codul,dar cand dau enter apare pe displey ''WAIT''am tinut pe enter apasat 35 minute si tot asa scrie,nu stiu ce sa cred,poate nu este codul asta(32432)ori nu este enter acela,sau e dumpul rau(e dumpul de mai sus)

Link spre comentariu

Ma poate ajuta cineva cu un dump pt.BMW CD53 R50 de pe un MINI COOPER ;sau ce adresa trebuie modificata ,sa nu mai apara DISABLED cand se monteaza pe alta masina.MERSI !Atasez si dumpul cu pricina

Link spre comentariu
Vizitator mihai_mgd

Am un RadioCasetofon Philips Gamma-3 care-mi afiseaza SAFE (fostul proprietar al masinii a inlocuit bateria si nu mai stia codul).

Cum il pot debloca?

Din cautarile mele pe net se pare ca trebuie sa ma conectez cu PCul la el, dar nu am gasit decit un softulet de Win98 cu schema aferenta (nu merge sub Win2K/XP). Problema cu acest soft e ca schema respectiva nu prea e de inteles, nu gasesc conectorul respectiv si nici corespondenta pinilor aratati in readme-.txt (http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/22964/_.html).

Daca cineva stie ca se poate decoda pe baza seriei: serie - VWZ6Z3N0291633.

PS daca se poate decoda fara conectare la PC, cum se introduce codul? Am vazut ca la anumite modele se foloseste butonul de volum, de exemplu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări