Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

Vizitator Djdansmart

Ca sa poti decoda aparatul tau iti trebuie macar interfata Motocracker!! Trebuie sa citesti epromul din procesorul MC68HC05B6 si apoi se rezolva..se reseteaza counterul si se afla codul!! Daca ai Motocraker iti pot da info cum se procedeaza!! Bafta!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 39,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

4052

• zvasile

4015

• profimex

1228

• TRIFAN

1164

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator Djdansmart

Salut ! :smt006 Ma poate ajuta cineva cu un cod la un casetofon BLAUPUNKT 7 840 231 366 SEZ1Z 4 Y 0520282Va multumesc !!!

Nu se poate calcula dupa serial!! Va trebui sa citesti epromul 95160!! Bafta!!
Link spre comentariu
Vizitator Djdansmart

Aici e program pt motorola si interfata.

Mare atentie cu schema aia...este inversat TX cu RX la legaturile de la procesor!! Uite aici o schema testata si functionala 100%! De altfel sugerez folosire softului Motocraker pe win 98!! Bafta!!!
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator mad_max

Salutari la toata lumea am si eu un cass auto de pe un renault sau dacia, ma rog; si nui stiu codul (cine mi l-a dat a pierdut codul) seriile de pe el sunt urmatoarele: MODEL NO: 22DC229/62 TOH935 RN229F20108007 PROD NO: FD0402450108007 scrie pe eticheta renault si ca e facut in franta. (dar cred ca e philips). Mai scrie gravat pe carcasa 029021. Va rog daca stiti , sa-mi trimiteti si mie codul pentru acest cass, si cum se introduce. Va multumesc anticipat.

Link spre comentariu
Vizitator mad_max

Deci , ar trebui sa fac cam asa:Ii scot memoria care am inteles ca ar fi un 24c32 (smd); o citesc si va trimit dumpul .Intrebare: o pot citi cu ponyprog?PS: am incercat un cod de la cineva (1919), si nu a mers cu el; dar inainte sa ma lase sa bag codul am stat cam o jumate de ora ; e normal?merci frumos de informatii

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări