Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

nu se poate face nimic?

dar ai incercat casul daca merge fara display,modelul asta nu am avut sa-l testez fara cod.iti pot schimba codul in 1111 sau alt numar ce vrei dar codul se baga foarte usor, direct din taste fara a necesita confirmaredeci codul tau tasta 4 tasta 1 tasta 1 tasta5
Link spre comentariu
Vizitator costivio0509

Inainte sa cititi (din nou) mesajul meu, tin neaparat sa-mi cer scuze daca v-am suparat mai devreme, dar va rog sa ma intelegeti ca nu prea stiu cum sa postez unde trebuie si mai ales cum! Asta e, nu prea ma pricep la calculatoarele astea mai ales ca nu am avut pana acum cateva luni. Incerc sa iau si eu legatura cu cineva care sa ma ajute in problema mea, pt mine nu conteaza cum, numai sa ma bage cineva in seama. Inca o data imi cer scuze! Si acum ..... radiocasetofonul care imi cere codul si datele de pe el:

MODEL NO: 22DC229/62

TOTO33

RN229F30152401

PROD NO: FD0403250152401

8200057676TT0033

8200 057676--D

Va multumesc

Link spre comentariu

Va rog un cod pt. casetofon de Citroen 3030 RDS cu serie BP2775T9619080 , eticheta cu celelalte date e rupta iar peste e lipita o alta eticheta cu cod de bare ( cred din fabrica ) , multumesc .

Link spre comentariu

Va rog un cod pt. casetofon de Citroen 3030 RDS cu serie BP2775T9619080 , eticheta cu celelalte date e rupta iar peste e lipita o alta eticheta cu cod de bare ( cred din fabrica ) , multumesc .

incearca 7765 1765 si 0182
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări