Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

• Răspunsuri 39,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

4052

• zvasile

4015

• profimex

1228

• TRIFAN

1164

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator nacks

Va rog sa ma ajutati cu un cod pt. un CD Renault cu urmatoarele date :

Model Nr. 2210279/62F

Q644 Security

RN279F50224984

PROD NO FD1205260224984

Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
Vizitator andrei

buna ziua.am un audi chorus facut de blaupunkt si nu reusesc sa gasesc codul de deblocare.seria e urmatoarea: 014AUZ1Z2Y6951189daca se poate, va rog sa ma ajutati cu un cod.va multumesc mult

Link spre comentariu

SalutareCine stie cine poate si cine vrea sa ma ajute si pe mine cu un Car 400 de pe un Frontera care este blocat si nu vrea sa accepte nici alt bin GM0400X2560857 No: 90 532 621 Code 2363Am atasat mai jos un dumpul din el di daca poate sa-mi reseteze cineva counterul va rog Ma streseaza omul si nu sunt nici in tara

Link spre comentariu

var MK1cod okcontor okce probleme ai cu el ? ce scrie pe display la masina ?vezi ca sint mai multe variante cu adrese cod diferitedaca binul nu-i cel original da-mi seria exacta de pe cas daca-i cea de sus totul e ok

Link spre comentariu

Da seria este cea de sus si pe cas si in dump Dar problema dupa raspunsurile voastre este ca nu merge unul din butoanele casului Respectiv AS si TP Ati putea va rog sa dezactivati codul la acest model in dumpul pe care l-am trimis Ca se pare ca panoul casului este de vina Am incercat cred ca 30 de dumpuri si cu unele apare SAFE doar ca la apasarea lui AS TP nu se intampla nimic Si cu altele scrie pannel Cred ca singura solutie este dezactivarea codului daca stiti cum se face La modelul asta nu stiu si de obicei nu le dezactivez dar acum si nici in tara nu sunt daca puteti voi Dau o bere cand vin inapoi Multumesc pentru raspunsuri deocamdataEdit:A mers unul din dumpurile trimise Acum am observat ca era un buton blocat si cred ca din acest motiv nu mergea AS TPMerge si cu binul original Va multumesc din tot sufletul tuturor :da Numai bine

Link spre comentariu

ajutati-ma cu o adresa de site de unde sa pot lua schema legaturilor la mufele de iesire pentruradio cassuri auto de diverse marci,am avut asa ceva si din greseala am sterso, iar acum sint in aer :cry:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări