Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

• Răspunsuri 39,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

4052

• zvasile

4015

• profimex

1228

• TRIFAN

1164

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Are cineva facut emulatorul pentru CAR 300 / CAR 400 ?Pentru ca ma chinui de 2 luni si nu-mi merge nici pe Philips nici Blaupunkt nici Grundig imi da eror SDK in line Am configurat LPT ul si din bios si din win si nimic Am incercat toate schemele / am taiat o gramada de mufe , nu mai am solutii Imi vine sa m,a iau la palme sunt atat de prost |?? :bataieAm atasat mai jos un RAR cu ce am incercat

Link spre comentariu

si eu am incercat si tot la fel in XPn-am incercat cu win 98 si direct din DOS sa vad daca mergeam renuntat la el si la casurile care n-au display si nici nu le pun pe masini cu display le-am dezactivat codul

Link spre comentariu
Vizitator mihai2_ro

am un radio sc202 pe un astra F din 1994 v-as ruga daca aveti vreun calc pt acst model sa imi dati si mie, nu stiu inca seria de pe el, pt ca nu l-am dat jos, el merge deocamdata, dar nu am pinul si cand o sa deconectez bateria, adio radio :). As fi recunoscator daca imi puteti trimite un calc, pe forum, sau la mail: [email protected]

Bafta!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări