Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

• Răspunsuri 39,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

4052

• zvasile

4015

• profimex

1228

• TRIFAN

1164

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Oameni buni..faceti-va un programator mai bun..eu unu am programatoare facute de mine..nu ma incurc cu prostiile gen Adelaida..!Adelaida are un programator de 2 bani..pt picuri..cu alimentare din port..eu stiu ca la pic(16F) trebuie 13V pe MCLR..cum or programa ei cu 5 V nu stiu..in fine.!!!

Link spre comentariu

eu am ad mem03au pe placa un convertor ridicator mc34063 si alimentare separata si pentru memorii cas si tv eu zic ca-i acceptabilam programat cu el memorii 28c64 si 27cxxx(cu adaptor facut de mine pentru lcc32)

Link spre comentariu

SalutAm un Ford 4500 RDS E.O.N. si este in LOKED 10Se mai poate face ceva?Serialul ar fi daca tin 6 apasat si apoi 2 ,, M034509 ,, si codul cred ca ar fi 2453 dar cum il mai bag fiind blocat case stiti va rog o mana de ajutor Multumesc :prayer:

Link spre comentariu

SalutAm un Ford 4500 RDS E.O.N. si este in LOKED 10Se mai poate face ceva?Serialul ar fi daca tin 6 apasat si apoi 2 ,, M034509 ,, si codul cred ca ar fi 2453 dar cum il mai bag fiind blocat case stiti va rog o mana de ajutor Multumesc :prayer:

incearca sa tii apasatele tastele 1 si 6 mai mult timp(citeva secunde) sau numai tasta 6
Link spre comentariu

stiti ceva magazine mai de soi cu piese imi trebuie niste memorii 93c46 smd si 25160 nu le gasesc si nu am nici prin smelturi .cu programatoarul de la AD am reusit sa le coafez. si acum sint in plop.

Link spre comentariu

stiti ceva magazine mai de soi cu piese imi trebuie niste memorii 93c46 smd si 25160 nu le gasesc si nu am nici prin smelturi .cu programatoarul de la AD am reusit sa le coafez. si acum sint in plop.

Eu iau de la ei http://www.tme.eu/ro/Sunt destul de seriosi si au si ce cauti tu :smt006

incearca sa tii apasatele tastele 1 si 6 mai mult timp(citeva secunde) sau numai tasta 6

Am sa incerc maine ca il am la mag Dar la cod te-ai uitat, este bun?Multumesc :smt006 :smt006
Link spre comentariu

eu am ad mem03 au pe placa un convertor ridicator mc34063

Eu nu vb de Willem..vb de panaramele alea cu 2-3 piese alimentate direct din port! Willem este un programator bun..insa nu suficient! Dar banuiesc ca daca te ocupi si de car radio..ai si ceva pt proc Motorola..oricum eu am vreo 6 programatoare!!
Link spre comentariu

Magzinul e chiar dotat si am vazut ca au cam de toate am sa le fac o comanda.multumesc pt adresa WANGINE.asa cum a zis si djdansmart programatoarele de 2 bani fac treaba de 2 baniin ultimul timp nu mam prea ocupat de carradio eru putine in zona si nu meritadar decind cu taxa jos sa umplut de casuri si de probleme.cei drept nu prea aminterfete pt. procesoare,si cele pe care le-am avut nu mai dau de ele.Ideea e ca trebuie sa fac sau sa cumpar ceva serios. STITI UN ECHIVALENT PENTRU MEMORIE FORD 77002 77005 ? IN DATELE PE CARE LE AM AR ADUCE CU 93C46 DAR NU SIT SIGUR nu am gasit nici datashhetul,

Link spre comentariu
Vizitator sorin_so

salutare!am si eu un casetofon blaupunkt werke gmbhseria e vwz1z1p903126076438400601h0 035 156v-as fi extrem de recunoscator daca m-ati ajuta cu un cod. adorm la volan fara radio...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări