Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

Am citit memoria x24c00

Nu merge dupa serial,trebuie sa citesti memoria 24c00.Trebuie citita ca 24c01,trimiti binul si rezolvam.

da,e bun codul (la #2 are control cod)

si contorul pare in regula

Link spre comentariu
Vizitator romicadenuta

Va rog daca se poate sa-mi spuna si mie cineva, cum se leaga interfata Motorola din atasament la un uP N7600820FKC101[MC68HC05L28] de pe un FORD 4000 TRAFFIC cu LOCKED 13, pentru ca eu am incercat dar in montajul radiocasetului si nu mi-a butat nici cu softul de DOS" MOT05L28" si nici cu Mot crack v 6.2

Link spre comentariu

Va rog daca se poate sa-mi spuna si mie cineva, cum se leaga interfata Motorola din atasament la un uP N7600820FKC101[MC68HC05L28] de pe un FORD 4000 TRAFFIC cu LOCKED 13, pentru ca eu am incercat dar in montajul radiocasetului si nu mi-a butat nici cu softul de DOS" MOT05L28" si nici cu Mot crack v 6.2

nu stiu sigur,dar parca trebuie o schema mai speciala pentru procesoruite ceva aici
Link spre comentariu
Vizitator romicadenuta

Multumesc mult!! asa mai am si eu o schema similara pe care o atasez dar trebuie sa-i fac cablajul si sa o montez ori clientul se grabeste si e urgentMa gindeam ca poate merge cu interfata pe care am atasat-o in postarea anterioara dar se pare ca nu merge ??

Link spre comentariu

va salut!r-cas philips CCR 600 W8SI-am citit memoria[pe care o voi atasa]si mi-a dat cod 4725,rog daca ma poate verifica cineva ?sunt incepator.

cod OKcontor OK
Link spre comentariu

am la reparat unBP alfa cc def mecanic si cre lam rezolvat problema e ca are codsi am inteles ca la modelul asta nu sepoate clcula pe serial 815 7 648 238 360 vwz1z1x9281124ce as putea face si daca este real ca nu se poate calcula codul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări