Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

• Răspunsuri 39,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

4052

• zvasile

4015

• profimex

1228

• TRIFAN

1164

Top autori în acest subiect

Imagini postate

ok e cu hc705 dar cu ce il citesc ? ca tot caut ceva pe net si nu gasesc nici o schema pentru a-l citi banuiesc ca ar cam trebui sa gasesc o interfata pe lpt dar ... nu am gasit nimik inca nici shema nici program , recunosc ca sunt putin cam paralel la uP astea dar .....

Link spre comentariu
Vizitator luvan

Philips gamma 3 rds cu uP tmp47p860n si tmp47p800n cu 24c02+24c04 , din toate "investigatiile mele " am aflat ca in 24c02 se afla codul dar ... si seria vw6z3b0179131 .... daca este nevoie am si dump-urile originale dar cod ???

Link spre comentariu

HC705B16 ? stie cineva cum il citesc pe asta ? tot incerc si nu reusesc am incercat cu motorola tools pe care l-a postat goznerg si cu motorola cracker dar nimik nu booteaza si nu e de la calc pentru ca am ajuns sa incerc si pe un 386 la 40Mhz :( am mai citit pe undeva ca ar cam fii protejat la citire , cass-ul e un AUDI GAMMA S , o idee ceva ? sau nu s-a lovit nimeni de asa ceva ?

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator lazur

HC705B16 ? stie cineva cum il citesc pe asta ? tot incerc si nu reusesc am incercat cu motorola tools pe care l-a postat goznerg si cu motorola cracker dar nimik nu booteaza si nu e de la calc pentru ca am ajuns sa incerc si pe un 386 la 40Mhz am mai citit pe undeva ca ar cam fii protejat la citire , cass-ul e un AUDI GAMMA S , o idee ceva ? sau nu s-a lovit nimeni de asa ceva ?Nu e protejat la citire, Pentru 0F62J incerci sa ridici pinii, s-au il bootezi :yawinkle: separat

Link spre comentariu

Acum m-am uitat si eu nu e protejat.Nici unul nu e protejat la but.La citire are eventual security bit activ care inseamna ca la citire nu vei vedea nimic in afara de eprom gol "FF". Daca are bitul activ atunci in momentul citirii se activeaza stergerea epromului atomat de catre procesor.In asemenea cazuri rescrieti epromul cu dampul nou pt modelul respectiv de cas.

Link spre comentariu

Am primit in urma cu citeva ore bune tv-ul la reparat.In urma unui socde curent imaginea sa marit pe verticala si este desincronizata vertical,nu reusesc sa intru in servis.procesorul esteTDA9345PS/n3/3 .Imi poate spune cineva cum accesez meniul servis la tv-ul asta ? Ma chinuiesc devreo 4-5ore si nimic. Multumesc pt.ajutor. :prayer:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări