Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

Philips CCR 2006...Acesta e un radiocass.cu magazie de 4 CD-uri facut de Philips pt.Opel.Mai mult de atit nu pot citi pe el .Poate sa-mi zica cineva care e codul si cum se introduce.Multumesc mult !!!Atasez mai jos continutul memoriei[attachment=0]Opel CCR2006 by Philips.rar[/attachment]

Link spre comentariu

Philips CCR 2006...Acesta e un radiocass.cu magazie de 4 CD-uri facut de Philips pt.Opel.Mai mult de atit nu pot citi pe el .Poate sa-mi zica cineva care e codul si cum se introduce.Multumesc mult !!!Atasez mai jos continutul memoriei

8099 e codul si mai jos ai modul de introducere''Switch Ignition on, Press and hold Preset "AS" and then turn radio on,keeping "AS" pressed for around 2-3 seconds,Display will show "10 - - - - "Press Preset "1" repeatedly until the first digit is correctPress Preset "2" repeatedly until the second digit is correctPress Preset "3" repeatedly until the third digit is correctPress Preset "4" repeatedly until the fourth digit is correctIf you now have the correct Code shown on the Display, press and hold Preset "AS" for around 2-3 seconds, or until the unit "beeps".
Link spre comentariu
Vizitator panter21p

am un Blaupunkt Reverse cu seria BP3835R8506877 si mai are o serie 7 643 835 340 , e un casetofon vechi are 93c46 in el atasez dump aici, daca puteti sa imi scoateti codul sau daca ii aflati codul sa ii resetati conterul ca lam bagat eu ce 5 ori gresit. :jytuiyu

Link spre comentariu

am un Blaupunkt Reverse cu seria BP3835R8506877 si mai are o serie 7 643 835 340 , e un casetofon vechi are 93c46 in el atasez dump aici, daca puteti sa imi scoateti codul sau daca ii aflati codul sa ii resetati conterul ca lam bagat eu ce 5 ori gresit. :jytuiyu

nu stiu de ce nu pot atasa atasamente pe forum,am pus dumpul tau cu contorul resetat la link-ul de mai joshttp://www.speedyshare.com/files/243525 ... d_5085.rar
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări