Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

Vizitator xxx_rad89_xxx

Am si eu un casetofon FORD 4000 Traffic cu seria M063000 nu mai stiu codul lam pierdut si casetofonul sa blocat ca a fost schimbata bateria...va rog mult daca puteti sa ma ajutati cu codul:)...multumesc

Link spre comentariu

Am si eu un casetofon FORD 4000 Traffic cu seria M063000 nu mai stiu codul lam pierdut si casetofonul sa blocat ca a fost schimbata bateria...va rog mult daca puteti sa ma ajutati cu codul:)...multumesc

4932
Link spre comentariu

sal am un Cd de pe un opel astra GM-DELCO CDR500(E) dupa schimbarea bateriei cere codu nu am codu, memorie nu am gasit in el proc pe care sa fie trecut TMS370 nu este de unde as putea sa ii scot codu?

Link spre comentariu
Vizitator xxx_rad89_xxx

4932
Merge..Multumesc mult :101
Link spre comentariu

am un casetofon Clarion PU9851A (Lancia ADM838), model 824876690 are cod ...am cautat codul peste tot dar nu l-am gasit! ma puteti ajuta cu un asemenea cod ? multumesc !

numai daca cititi memoria 93C46 smd si postati dump-ul
Link spre comentariu

salutare! am cumparat un casetofon Vw beta V Philips, vreau sa il montez pe un passat...am citit dumpul si nu imi accepta nici unul din codurile calculate...2703 3103 6404 4081 atasez dumpul citit...va rog sa ma ajutati cu un sfat...e primul meu dump unlock:)

Link spre comentariu
Vizitator doru_tv62

As avea si eu nevoie de un cod pentru casetofoanele:Audi Gamma made by Grundig (in Portugal)Gamma CC 4D0 035 186 9.18268-81 G.HE 70-00Seria AUZ2Z3S1212846siFord Model 3000 TRAFFICSerial no: M277695Part no: XS6F-18K876-BAMultumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări