Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

Vizitator marionny

daca citesti memoria 24c32 smd iti dau eu codul.se afla sub partea mecanica ,linga procesor.am si vreo 3 binuri cu cod pt acest model,testate.dupa serial nu te pot ajuta.

Pe logan am tot un radiocasetofon Renault cu T302 parca si la fel de la o siguranta i-am luat curentul. Am postat aici serialul si codul primit a fost bun. Deci daca nu se poate tot la fel la tipul de securitate ce il are acest casetofon Renault trebuie sa ii desfac carcasa si sa caut langa procesor...?
Link spre comentariu

tocmai asta e problema,ca scriu subiect nou la decodari radiocass,dar tot la subiecte active apare,si la decodari nu vad nimic...[attachment=0]alpha 5 per2.ace[/attachment]

pai NU trebuie s-a folosesti functia ''subiect nou'' ca sa poti posta intr-un topic,

exemplu,in topicul dedicat decodarilor....

trebuie dat clik pe Raspune,scrii mesajul dupa care clik pe Trimite

codul este 0758

Link spre comentariu
Vizitator marionny

Am si eu o nelamurire. Cred ca la celalat radiocasetofon Renault al meu zvasile m-a ajutat cu codul dupa serie.La cel cu seriile postate mai sus sa inteleg ca nu se poate asa?Memoria 24c32 smd cum anume sa o citesc? Trebuie sa o scot de acolo si sa folosesc ceva pt a citi? Sau sa citesc seria ce este scrisa pe ea? Scuze pt penibilitate. :)

Link spre comentariu

stie cineva daca se poate calcula codul la rcs vw alfa vwz1z1t7221555 7 646 234 060 ?sau poate are cineva un dump

nu merge dupa serii,cititi memoria din aparat si postati dump-ul

Va salut, un casetofon philips ccrt 700 nr: 24 401 531 seria GM0700Y1133079 cum aflu si eu codul.Multa bafta si numai bine.

numai la un atelier e posibil,trebuie citita memoria 28C64 plcc pentru a afla codul
Link spre comentariu

Am un casetofon VW GAMMA M327 357 035 186 VWZ4Z3X5013854 Procesor D1714G633, memorie S2444 Cu ce as putea citi aceasta memorie? Cu AD-MEM01 sau cu un PIC-P02 CS se poate citi?

cu programatorul din ''attash''
Link spre comentariu
Vizitator Septi

Am si eu o nelamurire. Cred ca la celalat radiocasetofon Renault al meu zvasile m-a ajutat cu codul dupa serie.La cel cu seriile postate mai sus sa inteleg ca nu se poate asa?Memoria 24c32 smd cum anume sa o citesc? Trebuie sa o scot de acolo si sa folosesc ceva pt a citi? Sau sa citesc seria ce este scrisa pe ea? Scuze pt penibilitate. :)

Memoria trebuie dezlipita de pe placa si se citeste cu un programator. Daca nu prea ai experieta in ale electronicii - mai bine cauta un atelier - scapi mai ieftin si mai repede.
Link spre comentariu
Vizitator crymanager

SALUTAm un VW RADIO NAVIGATION SISTEM MCD ma poate ajuta cineva cu un cod pt. el ?BLAUPUNCT WERKE GMBH BN08817 612 001 3771J0 035 191 AVWZ1Z2A1672706are un smd 25 160 N

se poate afla codul dupa serial VWZ1Z2 --??????
Link spre comentariu

numai daca apelati la serviciile unui dealer de la VW,se poate rezolva problema si la un atelier specializat in decodari,codul se afla in FIS si e cam dificil de citit,
Link spre comentariu
Vizitator crymanager

numai daca apelati la serviciile unui dealer de la VW,se poate rezolva problema si la un atelier specializat in decodari,codul se afla in FIS si e cam dificil de citit,
Scuze dar nu inteleg prescurtarea ( FIS ) si cum si cu ce se poate citi ?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări