Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

va rog sa ma ajutati cu un cod pentru un casetofon blaupunkt alpha 7647238060

1108
Multumesc . intretimp am aflat si eu ca trebuie citite invers valorile de la 30/7 si 30/6
Link spre comentariu
Vizitator liviuorlea

Daca se poate pentru un radiocasetofon de RenaultPhilipsmodel nr 22DC594/62FProd No FD0096353006462Am un cod (1248) dar nu il pot introduce (apare doar CODE)si nu pot tasta nimic.Va multumesc

Link spre comentariu

Daca se poate pentru un radiocasetofon de RenaultPhilipsmodel nr 22DC594/62FProd No FD0096353006462Am un cod (1248) dar nu il pot introduce (apare doar CODE)si nu pot tasta nimic.Va multumesc

la modelul asta,codul il poti tasta numai din telecomanda,ai asa ceva la el?mai este o serie gen RN594F.....,spune si seria aia
Link spre comentariu

RN594FT3006462

Nu are telecomanda

Are comanda la volan dar nici de acolo nu pot introduce codul

Mersi

codul corect este 0441 dar fara telecomanda nu-l poti tasta,

se poate rezolva problema,dezactiva codul dar pentru asta trebuie mers cu aparatul la un atelier specializat in decodari

Link spre comentariu
Vizitator danutbanu

Salut,Cine ma poate ajuta cu problema de mai jos:Am un casetofon 4000RDS ford am codul dar cand il introduc apare o fractiune de secunda meniul dar dupa aceea dispare si imi cere din nou codul. Daca introduc un cod gresit meniul nu apare si imi numeroteaza de cate ori am introdus codul gresit.va rog sa mi spune ti de ce dispare meniul dupa ce introduc codul si apoi imi cere din nou codul?Multumesc.

Link spre comentariu

Salut,Cine ma poate ajuta cu problema de mai jos:Am un casetofon 4000RDS ford am codul dar cand il introduc apare o fractiune de secunda meniul dar dupa aceea dispare si imi cere din nou codul. Daca introduc un cod gresit meniul nu apare si imi numeroteaza de cate ori am introdus codul gresit.va rog sa mi spune ti de ce dispare meniul dupa ce introduc codul si apoi imi cere din nou codul?Multumesc.

aparatul e montat pe masina sau ai facut proba pe masa?posibil ca nu e alimentat corect...
Link spre comentariu
Vizitator mirceamarian

Salut am si eu un radio cass PEUGEOT din 91 Model : PU-9593A seria: 286-7720-01 ; CLO 08990004749

Cititi S2914 smd postti dumpul si vei primi codul.
sunt incepator nu stiu ce ati vrut sa spuneti va rog frumos sa imi explicati daca puteti !!
Link spre comentariu

Adică trebuie citită memoria internă S2914 smd, de unde va rezulta un fişier criptat numit dump, care conţine codul.Postează-l aici şi cineva te va ajuta să afli codul, decriptându-l.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări