Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

Vizitator Paulae30

Buna ziua!As avea si eu nevoie de un cod de casetofon marca Philips Gamma IV de pe un Golf 3. Am gasit pe casetofon urmatoarele serii: VWZ6Z3V13095189VE9022 215 88713 13003 9715 1309 5181HO035186BMultumesc anticipat

Link spre comentariu

cu chiu cu vai mi am ( cu ajutor ) instalat si eu programatorul motoroladar cand ii dai chek sau read device zice ca device is silent stiu ca am postat aiurea :jytuiyu , dar tine de decodarecine i mi poate da niste sfaturi ?multumesc

ce programator ai? ce program ai instalat?interfata pentru hc05b6 merge cea de mai sus iar ca program merge MotorolaCracker,va trebui sa dai procesorul jos cu aer cald pentru ca nu buteaza :nebunrau: nu e chiar usor sa citesi si sa scrii un procesor :scarpin
Link spre comentariu

salut,am si eu un cas auto blaupunkt lubeck cc20 care este codat si am nevoie de cod si pasi tastari acestuia .va multumesc anticipat

pai trebuie s-a zici toate seriile de pe aparat...
salut,seriile sunt:BP0751N4507546 B2615A02V00 ST6154Q8/BG/5 pentru blaupunkt lubeck cc20,va multumesc :aplauze
Link spre comentariu
Vizitator dj_dany_88

Salut.Casetofon Ford Traffic 3000Part No: 96FP-18K876-FCSERIAL NO: M052077Daca ma poate ajuta cineva cu un cod.Multumesc frumos.

Link spre comentariu

salut,seriile sunt:BP0751N4507546 B2615A02V00 ST6154Q8/BG/5 pentru blaupunkt lubeck cc20,va multumesc :aplauze

incearca 081 sau 1081,daca nu merge,trebuie citita memoria pentru a afla codul...
Link spre comentariu

incearca 081 sau 1081,daca nu merge,trebuie citita memoria pentru a afla codul...
cred ca acest cass are probleme pt ca indiferent pe ce tasta apas nu clipeste spatiul format din trei linii unde trebuie introdus codul,sau am omis eu ceva? :nas:
Link spre comentariu

cred ca acest cass are probleme pt ca indiferent pe ce tasta apas nu clipeste spatiul format din trei linii unde trebuie introdus codul,sau am omis eu ceva? :nas:

lasa-l mai mult timp alimentat si vei putea tasta codul,acum e blocat pt. ca s-au introdus mai multe coduri gresite,cand o s-a poti tasta codul o sa afiseze pe display ''COD''
Link spre comentariu

ce programator ai? ce program ai instalat?interfata pentru hc05b6 merge cea de mai sus iar ca program merge MotorolaCracker,va trebui sa dai procesorul jos cu aer cald pentru ca nu buteaza :nebunrau: nu e chiar usor sa citesi si sa scrii un procesor :scarpin

am dat jos procesorul, mc68hc11ka4am incercat cu xprog si interfata motorola dar imi afiseaza error "device is silent"ce o avea ?multumesc pt orice fel de ajutor
Link spre comentariu
Vizitator s_tin

imi cer scuze ,nu sunt un obisnuit al forumurilor,nu reusesc sa postez,am si eu o mare rugaminte ,daca ma poate cineva ajuta .cam asta e tot ce scrie pe casetofon : model no: 22DC229/62 RN9F50323391 PROD NO: FD0805340323391 si mai scrie 8200057676TN228RENAULT , nu reusesc sa aflu codul.apreciez orice sugestie ,multumesc anticipat

Link spre comentariu

@siti, am incercat si cu motorola cracker si tot nu vrea va functionezeda mi te rog niste repere , ce sa verific, o fi programatorul de vina ? cum pot sa l verific ?ceva masuratori?e primul meu procesor, putina rabdare va rog :jytuiyu

Link spre comentariu

am dat jos procesorul, mc68hc11ka4

am incercat cu xprog si interfata motorola dar imi afiseaza error "device is silent"

ce o avea ?

multumesc pt orice fel de ajutor

@siti, am incercat si cu motorola cracker si tot nu vrea va functioneze

da mi te rog niste repere , ce sa verific, o fi programatorul de vina ? cum pot sa l verific ?ceva masuratori?

e primul meu procesor, putina rabdare va rog :jytuiyu

cum s-a mearga.....la modelul asta procesorul nu e mc68hc11ka4....

este MC68HC05B16 sau MC68HC05B6

Link spre comentariu

@siti, am incercat si cu motorola cracker si tot nu vrea va functionezeda mi te rog niste repere , ce sa verific, o fi programatorul de vina ? cum pot sa l verific ?ceva masuratori?e primul meu procesor, putina rabdare va rog :jytuiyu

schimba kuartzul la 8Mhz dela 4Mhz spor la treaba
Link spre comentariu
Vizitator radu_stoica78

PT cei care se ocupa cu decodatul radiocasetofoanelor sa ceara dampul de care are nevoie si il voi trimite pt el! :goodman: :supz:

salut am o problema cu un radiocd 6000cd rds eon care afiseaza loked 13.Cum pot reseta counterul? Modelul este: 6000 cd tuner serial no. M001837 part no 97FP-18C815-CA
Link spre comentariu

va salut, domnul vasile,am urmat pasii si am ajuns la afisarea pe display 'COD' si aceeasi problema: nu pot tasta codul pt ca nu apare spatiul de tastare a cifrelor :nas:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări