Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

salutam un cas grundig ALPHA 4 1HO 035 156VWZ2Z1P1092177se poate afla cod dupa serial ?

citeste MCU si posteaza dump

Am si eu nevoie de un cod pentru un GRUNDING BETA 4 VWZ2Z2S 5787032.Multumesc anticipat!

citeste-i meoria si posteaza dump si se rezolva
Link spre comentariu

Cum pot face asta: "citeste-i meoria si posteaza dump si se rezolva"?Nu am mai facut asta niciodata...

in cazul in care nu ai mai facut acest lucru eu iti recomand sa mergi la un atelier de decodari ca sa nu strici aparatull
Link spre comentariu
Vizitator djtirzi

Nu are nimica daca il stric...astea sunt riscurile, dar cred ca ma pot descurca deoarece sunt student la calculatoare si am notiuni de hard si soft!Ma puteti ajuta?

Link spre comentariu

salutari. la un ford sound 2000 apareCODE ---- si nu se poate introduce codul.se poate face ceva?multumesc

lasa-l mai mult timp alimentat si o poti tasta codul,o s-a inceapa sa clipeasca prima liniuta cand o s-a poti tasta codul
Link spre comentariu

salutari. la un ford sound 2000 apareCODE ---- si nu se poate introduce codul.se poate face ceva?multumesc

lasa-l mai mult timp alimentat si o poti tasta codul,o s-a inceapa sa clipeasca prima liniuta cand o s-a poti tasta codul
multumesc mult domnule VASILE
Link spre comentariu

salut.am un radiocasetofon Peugeot PU-9833A(made in france) cu seria CL0169S0131804.este montat pe masina originala iar pe display apar "1111" in momentul in care pun contactul la masina si nu pot modifica aceste cifre indiferent pe ce taste apas.proprietarul masinii a introdus coduri aleatorii si cred ca l-a blocat.in portbagaj are atasat o magazie de cd-uri(clarion).pe unele site-uri am gasit ca aparatul ar fi clarion ci nu peugeot(desi pe el scrie peugeot).ma poate ajuta cineva cu codul, modalitatea de introducere a codului si ce inseamna 1111?multumesc anticipat.

este clarion/peugeot,pentru a reseta counter-ul si a afla codul,trebuie citita memoria S2914 (93C46),la modelul asta codul se introduce direct de pe tastele 1-6
va multumesc.o sa revin cu dump-ul de memorie.
Link spre comentariu

dati mi va rog un cod pt un audi delta cc auz1z4s54627477644894380multumescsau un dump.....

m ar ajuta mai mult codul pt ca nu am lucrat inca cu interfata motorola :jytuiyu
Link spre comentariu

cu chiu cu vai mi am ( cu ajutor ) instalat si eu programatorul motoroladar cand ii dai chek sau read device zice ca device is silent stiu ca am postat aiurea :jytuiyu , dar tine de decodarecine i mi poate da niste sfaturi ?multumesc

Link spre comentariu

PT cei care se ocupa cu decodatul radiocasetofoanelor sa ceara dampul de care are nevoie si il voi trimite pt el! :goodman: :supz:

salut,am si eu un cas auto blaupunkt lubeck cc20 care este codat si am nevoie de cod si pasi tastari acestuia .va multumesc anticipat
Link spre comentariu

salut,am si eu un cas auto blaupunkt lubeck cc20 care este codat si am nevoie de cod si pasi tastari acestuia .va multumesc anticipat

pai trebuie s-a zici toate seriile de pe aparat...
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări