williss Postat Iulie 7, 2010 Partajează Postat Iulie 7, 2010 salutam un cas grundig ALPHA 4 1HO 035 156VWZ2Z1P1092177se poate afla cod dupa serial ?citeste MCU si posteaza dumpAm si eu nevoie de un cod pentru un GRUNDING BETA 4 VWZ2Z2S 5787032.Multumesc anticipat!citeste-i meoria si posteaza dump si se rezolva Link spre comentariu
Vizitator djtirzi Postat Iulie 7, 2010 Partajează Postat Iulie 7, 2010 Cum pot face asta: "citeste-i meoria si posteaza dump si se rezolva"?Nu am mai facut asta niciodata... Link spre comentariu
williss Postat Iulie 7, 2010 Partajează Postat Iulie 7, 2010 Cum pot face asta: "citeste-i meoria si posteaza dump si se rezolva"?Nu am mai facut asta niciodata...in cazul in care nu ai mai facut acest lucru eu iti recomand sa mergi la un atelier de decodari ca sa nu strici aparatull Link spre comentariu
Vizitator djtirzi Postat Iulie 7, 2010 Partajează Postat Iulie 7, 2010 Nu are nimica daca il stric...astea sunt riscurile, dar cred ca ma pot descurca deoarece sunt student la calculatoare si am notiuni de hard si soft!Ma puteti ajuta? Link spre comentariu
siti Postat Iulie 7, 2010 Partajează Postat Iulie 7, 2010 Nu are nimica daca il stric...astea sunt riscurile, dar cred ca ma pot descurca deoarece sunt student la calculatoare si am notiuni de hard si soft!Ma puteti ajuta?ai nevoie de interfata asta viewtopic.php?f=17&t=7851&p=323949&hilit=+interfata+motorola#p323949proc este hc11e9,bafta Link spre comentariu
dani j Postat Iulie 7, 2010 Partajează Postat Iulie 7, 2010 salutari. la un ford sound 2000 apareCODE ---- si nu se poate introduce codul.se poate face ceva?multumesc Link spre comentariu
zvasile Postat Iulie 7, 2010 Partajează Postat Iulie 7, 2010 salutari. la un ford sound 2000 apareCODE ---- si nu se poate introduce codul.se poate face ceva?multumesclasa-l mai mult timp alimentat si o poti tasta codul,o s-a inceapa sa clipeasca prima liniuta cand o s-a poti tasta codul Link spre comentariu
dani j Postat Iulie 7, 2010 Partajează Postat Iulie 7, 2010 salutari. la un ford sound 2000 apareCODE ---- si nu se poate introduce codul.se poate face ceva?multumesclasa-l mai mult timp alimentat si o poti tasta codul,o s-a inceapa sa clipeasca prima liniuta cand o s-a poti tasta codulmultumesc mult domnule VASILE Link spre comentariu
bobo Postat Iulie 7, 2010 Partajează Postat Iulie 7, 2010 salut.am un radiocasetofon Peugeot PU-9833A(made in france) cu seria CL0169S0131804.este montat pe masina originala iar pe display apar "1111" in momentul in care pun contactul la masina si nu pot modifica aceste cifre indiferent pe ce taste apas.proprietarul masinii a introdus coduri aleatorii si cred ca l-a blocat.in portbagaj are atasat o magazie de cd-uri(clarion).pe unele site-uri am gasit ca aparatul ar fi clarion ci nu peugeot(desi pe el scrie peugeot).ma poate ajuta cineva cu codul, modalitatea de introducere a codului si ce inseamna 1111?multumesc anticipat.este clarion/peugeot,pentru a reseta counter-ul si a afla codul,trebuie citita memoria S2914 (93C46),la modelul asta codul se introduce direct de pe tastele 1-6va multumesc.o sa revin cu dump-ul de memorie. Link spre comentariu
gygel Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 Salut,rog pe cineva care poate sa ma ajute cu codul,de la un cd de Scoda.Seria SK1175Y1191639 ,facut de Grunding,multumesc Link spre comentariu
cioarga Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 dati mi va rog un cod pt un audi delta cc auz1z4s54627477644894380multumescsau un dump..... Link spre comentariu
cioarga Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 dati mi va rog un cod pt un audi delta cc auz1z4s54627477644894380multumescsau un dump.....m ar ajuta mai mult codul pt ca nu am lucrat inca cu interfata motorola Link spre comentariu
cioarga Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 cu chiu cu vai mi am ( cu ajutor ) instalat si eu programatorul motoroladar cand ii dai chek sau read device zice ca device is silent stiu ca am postat aiurea , dar tine de decodarecine i mi poate da niste sfaturi ?multumesc Link spre comentariu
doru tv Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 PT cei care se ocupa cu decodatul radiocasetofoanelor sa ceara dampul de care are nevoie si il voi trimite pt el! :goodman: :supz:salut,am si eu un cas auto blaupunkt lubeck cc20 care este codat si am nevoie de cod si pasi tastari acestuia .va multumesc anticipat Link spre comentariu
zvasile Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 salut,am si eu un cas auto blaupunkt lubeck cc20 care este codat si am nevoie de cod si pasi tastari acestuia .va multumesc anticipatpai trebuie s-a zici toate seriile de pe aparat... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum