Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

Salut,Am o rugaminte daca poate sa ma ajute cineva cu un cod,de radio casetofon Grunding WKC 5300 RDS. seria GR1030T0204632. Multumesc anticipat.

doar daca citesti mcu 11ka4,se citeste relativ usor,in circuit.
Link spre comentariu

Salut,Am o rugaminte daca poate sa ma ajute cineva cu un cod,de radio casetofon Grunding WKC 5300 RDS. seria GR1030T0204632. Multumesc anticipat.

9816
Link spre comentariu

codul 4848 este in clar, s-au este conform tabelei de adevar,intreb asta pentru ca nu-l gasesc la adresa respectiva procesorului ,poate gresesc adresa dati-mi un indiciu va rog,un exemplu, Multumesc!!.

Link spre comentariu

codul 4848 este in clar, s-au este conform tabelei de adevar,intreb asta pentru ca nu-l gasesc la adresa respectiva procesorului ,poate gresesc adresa dati-mi un indiciu va rog,un exemplu, Multumesc!!.

e simplu sa bagi dumpul intr-un generator de coduri sau dupa serial si iti da codul :rade: mai greu e cu algo :freaza: pentru cine e curios sa vada codul
Link spre comentariu

salut.am un radiocasetofon Peugeot PU-9833A(made in france) cu seria CL0169S0131804.este montat pe masina originala iar pe display apar "1111" in momentul in care pun contactul la masina si nu pot modifica aceste cifre indiferent pe ce taste apas.proprietarul masinii a introdus coduri aleatorii si cred ca l-a blocat.in portbagaj are atasat o magazie de cd-uri(clarion).pe unele site-uri am gasit ca aparatul ar fi clarion ci nu peugeot(desi pe el scrie peugeot).ma poate ajuta cineva cu codul, modalitatea de introducere a codului si ce inseamna 1111?multumesc anticipat.

Link spre comentariu

salut.am un radiocasetofon Peugeot PU-9833A(made in france) cu seria CL0169S0131804.este montat pe masina originala iar pe display apar "1111" in momentul in care pun contactul la masina si nu pot modifica aceste cifre indiferent pe ce taste apas.proprietarul masinii a introdus coduri aleatorii si cred ca l-a blocat.in portbagaj are atasat o magazie de cd-uri(clarion).pe unele site-uri am gasit ca aparatul ar fi clarion ci nu peugeot(desi pe el scrie peugeot).ma poate ajuta cineva cu codul, modalitatea de introducere a codului si ce inseamna 1111?multumesc anticipat.

este clarion/peugeot,pentru a reseta counter-ul si a afla codul,trebuie citita memoria S2914 (93C46),la modelul asta codul se introduce direct de pe tastele 1-6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări