Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

Vizitator Joker

Salut! Un prieten de al meu are un Audi A4... A reparat ceva la masina si a deconectat bateria. Casetofonul Grunding Gamma CC amu cere codul dar el nu a primit cu masina carte sau ceva pentru casetofon... daca poate sa ma ajute cineva cu un cod, seria casetafonului este: AUZ2Z3T1693676 Multumesc anticipat!!!

Link spre comentariu
Vizitator sebycutzu

Buna ziua daca se poate as avea nevoie de un cod pt un casetofon auto Ford sound 2000 model 2014 numar serie M072065 numar produs(part no.) 94FP-18K876-BA an fabricatie1999 productie portugalia va multumesc anticipat

Link spre comentariu

Salut! Un prieten de al meu are un Audi A4... A reparat ceva la masina si a deconectat bateria. Casetofonul Grunding Gamma CC amu cere codul dar el nu a primit cu masina carte sau ceva pentru casetofon... daca poate sa ma ajute cineva cu un cod, seria casetafonului este: AUZ2Z3T1693676 Multumesc anticipat!!!

COD 0x5x x=identic si par :freaza:
Link spre comentariu

va rog daca se poate un cod pt audi seria AUZ1Z2X6734555

nu e posibil dupa serii,trebuie sa mergi la un atelier specializat pentru rezolvarea problemei.
Link spre comentariu

va rog un cod la SIEMENS VDO CDR 500(E), cod stantat lateral:GM050031984214 mod de introducere si confirmare cod daca se poate, Multumesc!!.

nu se poate dupa serii,trebuie citita memoria 24C16 pentru a afla codul
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări