Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

Vizitator crymanager

curios,nu am intalnit asa ceva,verifica si alimentarea aparatului,daca nici cu asta nu merge...... :sparge:

mersi pt. ajutor si bunavointa dar tot nu merge .ma obosit psihic are necaz pe mine,profita de rabdarea mea
Link spre comentariu

va salut ! am un radiocd auto marca grundig alana seat , seriaSEZ2Z9C2431068 , am atasat si dumpul , memorie 24C16 , procesor SEAT L/A 01 GRUNDIG 0311K40KA , daca puteti sa-mi dati si mie codul si sa-mi spuneti cum sa-l resetez pt k proprietarul a bagat coduri pana l-a blocat si acum scrie numai SAFE , multumiri anticipate !!

Link spre comentariu

va salut ! am un radiocd auto marca grundig alana seat , seriaSEZ2Z9C2431068 , am atasat si dumpul , memorie 24C16 , procesor SEAT L/A 01 GRUNDIG 0311K40KA , daca puteti sa-mi dati si mie codul si sa-mi spuneti cum sa-l resetez pt k proprietarul a bagat coduri pana l-a blocat si acum scrie numai SAFE , multumiri anticipate !!

codul este 0193,trebuie apasate tastele PTY si SCAN ca sa-l poti introduce
Link spre comentariu

pentru memoriile care se citesc cu programe ce ruleaza sub dos sau numai ppe 98 sau 2000 win,am testat si pe xp si mergdupa instalarea patch de dos.atasez mai jos arhiva,dezarhivati si instalti programul,apoi succes

Link spre comentariu
Vizitator r3sp3ct

Te rog frumos daca poti sa ma ajuti cu aflarea codului la GRUNDIG ( GM1303N5409489 ) pentru ca in situatia in care nu`i pot afla codul il pot returna intr`un timp relativ scurt celui de la care l`am cumparat. Mi`ar parea rau insa sa il dau daca exista posibilitatea de a ma folosi de el. Multumesc mult si o seara placuta.

Link spre comentariu

Te rog frumos daca poti sa ma ajuti cu aflarea codului la GRUNDIG ( GM1303N5409489 ) pentru ca in situatia in care nu`i pot afla codul il pot returna intr`un timp relativ scurt celui de la care l`am cumparat. Mi`ar parea rau insa sa il dau daca exista posibilitatea de a ma folosi de el. Multumesc mult si o seara placuta.

doar la un service specializat in decodari ii poti afla codul.
Link spre comentariu

Salut

doresc daca se poate sa ma ajute cineva cu un damp de BECKER BE 1801

BMW BAVARIA C PROFESIONAL RDS

Eeprom 85 C 82

verifica procesorul pune degetul pe el daca se infierbanta si pe urma se opreste atunci este de la el ,daca nu atunci incearca sa pui o memorie noua de obicei cand se buleste memoria face chestii de genu ca merge 10-15 secunde si se opreste ,si daca ai vreun quartz 4khz pe acolo verifical si pe ala

succes

Link spre comentariu

am si eu un blaupunkt fiat alfa937 care afiseaza cancheck,am rescris memoria cu un dump de la domnu zvasile si nu am reusit,afiseaza acelasi lucrucine ma ajuta ?multumesc

Link spre comentariu

am si eu un blaupunkt fiat alfa937 care afiseaza cancheck,am rescris memoria cu un dump de la domnu zvasile si nu am reusit,afiseaza acelasi lucrucine ma ajuta ?multumesc

trebuie mai multe detalii despre aparat,seria BP......?ai dump-ul original?pune-l pe forum
Link spre comentariu

BP9378173014887649378316multumesc

nu e bine,ai citit eepromul 24C08,trebuie citita memoria din procesor (MC68HC11PA8) pentru a dezactiva cancheck...
aaaaaaaaa,am intelesmultumesc , din pacate nu am apucat sa mi termin interfata :jytuiyu
Link spre comentariu
Vizitator arttopo

Am un radio cd siemens vdo peugeot si nu gasesc pe nimeni in Bucuresti care ma poate ajuta cu decodarea.L-am dus la un centru, mi-au dat un cod pe care nu am cum sa il introduc ca nu imi cere asa ceva. Poate ma ajuta si pe mine cineva cu o informatie.Multumesc

Link spre comentariu
Vizitator nikko989

Va rog frumos am si eu nevoie de 1 cod pt radio cd de logan,pe eticheta scrie Model No : RENRDD100-00R360 SecurityRNRD1650047465Prod No : FD0205330047465(cod de bare)8200403537TR360 Made in France

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări