Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

Salut tuturor,am scos bateria de pe Logan si acum cere codul pe care din pacate nu-l stiu.Postez dump-ul.Ma puteti ajuta?Multumesc anticipat.

Link spre comentariu

Salut tuturor,am scos bateria de pe Logan si acum cere codul pe care din pacate nu-l stiu.Postez dump-ul.Ma puteti ajuta?Multumesc anticipat.

spune modelul aparatului,serii.....
Link spre comentariu

hmm,frumos dump :rade: 1027
Link spre comentariu
Vizitator ge_mar

Buna ziua, va rog frumos daca poate cineva sa-mi dea codul de la un radiocas, e de pe o Honda si e fabricat de Blaupunkt.Seriile de pe el sunt:BP2003P59014037 642 003 390Multumesc!

Link spre comentariu
Vizitator lucifer88

buna am si eu un renault clio anul 2004 de 1.2 si am un casetofon cu cod, 22dc259/62F, RN259F1031446, prod Nr FD0401040314046, fabricat in france, multumesc mult....pls ajutati-ma si pe mine ca stau de ceva timp fara muzica

citeste memoria 24C32 smd, si posteaza dumpul ca sa putem afla codul
poti sa imi spui de unde sa citesc memoria asta X_X, si unde gasesc dump-ul ? ms mult
Link spre comentariu

Scuze,am uitat de serii.

RNRC2560056944

FD0306140056944

Renault 8200354517

RNR CD 200-00

Multumesc

nu a mers 1027??? :rade:

nu e citita bine memoria,memoria e 24C64 smd,

mai citit-o o data si postati binul,o cititi ca 24C64

mai este o serie pe el,gen ''U354-SECURITY'',zii si seria aia

Link spre comentariu

la un kenwood mode KDC7021 se poate face ceva fara telecomandaafiseaza doar doua paranteze drepte multumesc

:da ,cititi memoria care cred ca se afla in tuner si postati dump-ul
Link spre comentariu

ar fi o mica mica problema, am incercat sa inscriu memoria cu un dump de la un model apropiat si din pacate nu mai am dump ul original :jytuiyu

poftim un dump
Link spre comentariu

ar fi o mica mica problema, am incercat sa inscriu memoria cu un dump de la un model apropiat si din pacate nu mai am dump ul original :jytuiyu

poftim un dump
multumesc mult :da
Link spre comentariu

Buna ziua ! Un rcd auto Skoda Visteon SKZ7Z3E0064472 se poate decoda dupa serial ? Pe masina functioneaza dar e defecta partea de cd, nu efectueaza functia de eject, nu se roteste nici cd-ul, si bineinteles da error cd,iar in atelier imi cere codul . Multumesc anticipat !

Link spre comentariu

Buna ziua ! Un rcd auto Skoda Visteon SKZ7Z3E0064472 se poate decoda dupa serial ? Pe masina functioneaza dar e defecta partea de cd, nu efectueaza functia de eject, nu se roteste nici cd-ul, si bineinteles da error cd,iar in atelier imi cere codul . Multumesc anticipat !

nu se poate dupa serii,trebuie citita memoria din proc.pentru a afla codul
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări