Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

Vizitator Tzzantaru

salut , am cautat pe aici un cod pt ce imi trebuie mie dar nu am gasit , sau poate am omis.daca este si nu l-am vazut imi cer scuzeam si eu nevoied e un cod de , deblocare pt. :Siemens VDOModel No. : PSARCD100-05Prod. No. : FD004510078115VDO RD3-01VMPGF400 7811596 545 978 XT01VDV 007 78115cam astea sunt informatiile gasite pe eticheta de pe lateral.sper sa fie de ajuns.multumesc anticipat

Link spre comentariu

salut , am cautat pe aici un cod pt ce imi trebuie mie dar nu am gasit , sau poate am omis.daca este si nu l-am vazut imi cer scuzeam si eu nevoied e un cod de , deblocare pt. :Siemens VDOModel No. : PSARCD100-05Prod. No. : FD004510078115VDO RD3-01VMPGF400 7811596 545 978 XT01VDV 007 78115cam astea sunt informatiile gasite pe eticheta de pe lateral.sper sa fie de ajuns.multumesc anticipat

de fapt e Peugeot Siemens VDO si nu e cu cod,merge numai pe masina originala,sunt 2 solutii pentru a rezolva problema,1. citesti memoria 24C32 si postezi dump-ul impreuna cu seria VIN al masini2. mers cu aparatul la un atelier specializat in decodari
Link spre comentariu

am un vw alpha philips vwz6z1s1289108 , procesor rc4-dc587dump 24c02[attachment=0]z6z1s1.rar[/attachment]am nevoie de un cod sau un dump va rogam incercat 5657 si nu merge :jytuiyu multumesc

Link spre comentariu

am un vw alpha philips vwz6z1s1289108 , procesor rc4-dc587dump 24c02am nevoie de un cod sau un dump va rogam incercat 5657 si nu merge :jytuiyu multumesc

1245....?
Link spre comentariu

am un vw alpha philips vwz6z1s1289108 , procesor rc4-dc587dump 24c02am nevoie de un cod sau un dump va rogam incercat 5657 si nu merge :jytuiyu multumesc

1245....?
o sa incerc, multumesc :da
Link spre comentariu
Vizitator asdfghjkl

lasa calculatoarele in pace...interfata aia (motorola) nu e gata?la BECKER SOUND 10,cititi memoria 24C02 (smd) si postati dump-ul,daca reusiti....ca bonus o sa te ajut si cu codul la BETA4 GRUNDIG (dupa serial ),ce zici?...:scarpin

Corectinterfata nu este gata diseara ma apuc de treaba....... promit :da
BunaGata treaba am atasat binul
Link spre comentariu

Corectinterfata nu este gata diseara ma apuc de treaba....... promit :da

BunaGata treaba am atasat binul
:aplauze MERCEDES BECKER SOUND 10 = cod 35314BETA 4 GRUNDIG = cod 1132[ai impuscat doua rate dintr-un foc]
Link spre comentariu
Vizitator asdfghjkl

Buna Revin pentru ca mai am o problema care am crezut ca o pot rezolva singur.Trebuie sa decodez un Opel SC202B si problema este ca pentru citirea epromului SDE2516 folosesc AD-MEM03CProgramatorul este bun dar mie nu imi merge.Am Win XP sp2 pe PC si trebuia sa citesc epromul sa salvez binul si sa incarc un bin cu codul cunoscut.Nu pot folosi PROGRAMATORUL PARALEL TIP WILLEM.Stiti cum pot rezolva problema asta ?Multumesc

Link spre comentariu

Buna Revin pentru ca mai am o problema care am crezut ca o pot rezolva singur.Trebuie sa decodez un Opel SC202B si problema este ca pentru citirea epromului SDE2516 folosesc AD-MEM03C Programatorul este bun dar mie nu imi merge.Am Win XP sp2 pe PC si trebuia sa citesc epromul sa salvez binul si sa incarc un bin cu codul cunoscut.Nu pot folosi PROGRAMATORUL PARALEL TIP WILLEM.Stiti cum pot rezolva problema asta ?Multumesc

merge citita cu programatorul ala,montezi memoria pe slotul pentru tipul 24CXX si o citesti ca 24C01
Link spre comentariu
Vizitator asdfghjkl
:sparge: casetofonul merge dar nu functioneaza :nebunrau: Raspunde la comenzi, primeste codul, cauta postul, mere si caseta dar nu se aude nimik.Sa fie din cauza binului care nu este original ?nu stiu nici inainte daca mergea.........Atasez binul poate stie cineva sa imi zica codul lui......Citirea memoriei a mers asa cum ati zis domnule Vasile.
Link spre comentariu

:sparge: casetofonul merge dar nu functioneaza :nebunrau: Raspunde la comenzi, primeste codul, cauta postul, mere si caseta dar nu se aude nimik.Sa fie din cauza binului care nu este original ?nu stiu nici inainte daca mergea.........Atasez binul poate stie cineva sa imi zica codul lui......Citirea memoriei a mers asa cum ati zis domnule Vasile.

codul e 585ca nu se aude nimic nu cred ca e din bin,posibil ai ars finalul,ai in ''attash'' cateva binuri pentru modelul asta,incearca....
Link spre comentariu
Vizitator asdfghjkl

Da. Am pus si binul original si la fel (am uitat sa spun ca bipul dupa activarea codului se aude)Trebuie sa caut semnalul sa vad unde se opreste.......Domnul Vasile nu pot decat sa va declar EXPERTSi sa va multumesc

Link spre comentariu

BMW Motorcycle Clarion model PU-9203A

E codat printr-o combinaţie de jumperi de pe placă.

Am o poză a plăcii cu jumperii ce se văd clar şi după singurul algoritm de decodare a lor pe care-l cunosc codul ar trebui să fie 2662. Totuşi nu-l acceptă.

Am greşit eu undeva ? Există un alt mod de calcul sau e bun codul şi modul de introducere e greşit ?

[attachment=1]005.gif[/attachment][attachment=0]calc.JPG[/attachment]

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări