Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

Buna.Va rog daca puteti sa ma ajutati cu codul pentru un cass de Ford Tranzit part nr. 6C1T-18C838-AJ si serial V026906,fabricat de Visteon in Portugalia.Modelul este Ford 1500 RDS,doar cu radio.Va rog sa-mi spuneti daca se poate si pozitia pinilor in mufa de conectare pentru ca as vrea sa-l alimentez pe masa pana gasesc codul corect sa stiu sigur ca este bun.Multumesc

Link spre comentariu
Vizitator dragoshv

Salut. Am cumparat un mp3 player stream pentru o skoda octavia. Problema este ca nu am codul si nu stiu cum se porcedeaza in cazul asta. Exista un generator de coduri, sau numai cei de la reprezentanta le pot debloca? Multumesc mult.

Link spre comentariu

salut...am si eu nevoie de putin ajutor dak se poate...am un ford focus cu casetofon 6000 cd...si am skimbat bateria si imi cere codul..dak ma poate ajuta cineva...ms anticipathttp://img27.imageshack.us/i/dsc00016gz.jpg/http://img175.imageshack.us/i/dsc00015sv.jpg/mai sus sunt pozele cu datele despre unitatea audio...ms anticipat ink 1data

demonteaza placa si scrie aici ce e notat pe procesorde ex tms470r1vf689 sau tms470r1vf288
Link spre comentariu

salut...am si eu nevoie de putin ajutor ...mai sus sunt pozele cu datele despre unitatea audio...ms anticipat...

demonteaza placa si scrie aici ce e notat pe procesorde ex tms470r1vf689 sau tms470r1vf288
[attachment=0]22.JPG[/attachment]
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări