Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

Vizitator ovy22

care ma poate ajuta si pe mn cu un cod pt un casetofon blaupunkt kiel cd30 ... nu am ma9i gasit decat 2 serii pe el .. sper k va ajuta asteea LP8635123208-2 si ink un M5X6MM.... puteti sa imi raspundeti aici sau pe mess la id :" ovy_c91w " ms :d:D

Link spre comentariu

la un cas Ford Visteon model 6000mne serial M015671 iam calculat codul cu un programel si ar fi 7594 dar clientul a bagat de 5 ori gresit codul si nu mai il ia pe asta calculat, are proc ST92F120V1Q7, cu ce as putea citi procul asta si daca ma poate ajuta careva sa imi reseteze contorul sau sa anuleze codul

ai incercat codul cu aparatul montat pe masina?ce apare afisat pe display?
Link spre comentariu
Vizitator ovy22

care ma poate ajuta si pe mn cu un cod pt un casetofon blaupunkt kiel cd30 ... nu am ma9i gasit decat 2 serii pe el .. sper k va ajuta asteea LP8635123208-2 si ink un M5X6MM.... puteti sa imi raspundeti aici sau pe mess la id :" ovy_c91w " ms :d:D

nu poate nimeni sa ma ajute cu cas-ul meu ???spunetimi ce trebuie sa va mai pun la dispozitie ...
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări