Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

Buna ziua la toata lumea . As avea nevoie de un dump pentru dezactivare sau un dump cu cod pentru un cas renault 22DC239/62 RN239F40062442 FD 0504420062442 sub bare 8200057672TR725 8200 057 672-E stanta carcasa 029021 si va mai intreb daca pot sa bag dumpul fara sa mai scot memoria . va multumesc .

Dacă te ajută cu ceva, pot să-ţi dau codul după seriile acelea fără să mai citeşti/rescrii memoria.

Codul e 8241

Link spre comentariu

Buna ziua la toata lumea . As avea nevoie de un dump pentru dezactivare sau un dump cu cod pentru un cas renault 22DC239/62 RN239F40062442 FD 0504420062442 sub bare 8200057672TR725 8200 057 672-E stanta carcasa 029021 si va mai intreb daca pot sa bag dumpul fara sa mai scot memoria . va multumesc .

Dacă te ajută cu ceva, pot să-ţi dau codul după seriile acelea fără să mai citeşti/rescrii memoria.

Codul e 8241

My friend,sant multi aici pe forum care au putea da codul dupa serialul respectiv,de ce crezi ca nu o fac?Exista o regula nescrisa,se dau coduri dupa serial doar membrilor activi pe forum(minim 50 posturi) :sorry oricum esti binevenit pe forum :hello
Link spre comentariu

Bine v-am găsit.Îmi cer scuze, dacă e nescrisă n-aveam de unde s-o ştiu, iar dacă e scrisă undeva şi mi-a scăpat înseamnă că e vina mea şi nu se va mai repeta. Vroiam doar să ajut.

Link spre comentariu

Salutare tuturor ! Ma puteti ajuta cu un cod pentru un BECKER TRAFFIC PRO Model: BE4725 Serial Number: 25080145, O mana de ajutor de la cei cunoscatori mi-ar prinde bine ! Multumesc anticipat !

Link spre comentariu

goznerg , daca esti bun , mi-ar trebui niste informatii despre un aparat Grundig Sound 3000. Adica , omul nu are codul , iar eu sincer nu am decodat niciodata , m-am ocupat exclusiv de depanari , nu am avut treaba cu decodarile. :jytuiyu Deci , ce se poate face ? Ori , ca varianta , un dump al carui cod deja il stim :da ... Multumesc .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări