Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

am probleme cu un audi gama AUZ1Z3N48766097 640 856 380 ,nu reusesc sai citesc mcu, ZC408637cfnam conectat, rxd txd reset,si nimic ma puteti ajuta cu o metoda de al conecta

procesorul e MC68HC05B6 si trebuie dat jos din aparat,il conectezi cum este in ''attash'' si mai trebuie asa;pe pini 16 si 17 pui quartz de 4MHZ,pinul 41 la gnd impreuna cu pinul 9,pinul 10 la +5Vincearca cu mai multe versiuni de motocraker,daca nu vrea sa buteze probabil are biti de securitate activati si ar fi nevoie de self-check.
Link spre comentariu

putin ajutor va rog :jytuiyu

am un cd cu navigator medion md41400 model ANKNR101-07

cine ma ajuta pentru un cod

am memorie 24c32

se poate din memorie ?

multumesc

:da ,citit-o si postati bin-ul...
Link spre comentariu

La un radiocasetofon auto BLAUPUNKT Stockolm RCM126 din acela cu card, (cartela), se poate face sa functioneze fara acel card, nu am vazut nici unul functionind, mai este nevoie de cod? Eu am un astfel de aparat dar nu are card numai locasul din plastic portocaliu. Va rog daca ma puteti ajuta sa-l fac sa functioneze!!!

Link spre comentariu

La un radiocasetofon auto BLAUPUNKT Stockolm RCM126 din acela cu card, (cartela), se poate face sa functioneze fara acel card, nu am vazut nici unul functionind, mai este nevoie de cod? Eu am un astfel de aparat dar nu are card numai locasul din plastic portocaliu. Va rog daca ma puteti ajuta sa-l fac sa functioneze!!!

citeste mcu hc05 si posteaza dumpul
Link spre comentariu

va rog un cod pentruvw beta 5 1J0 035 152 EVWZ2Z2B3380763.stiu ca se poate sigur dupa serial.am softul dar cere dongle.

da,se poate dupa serial dar nu este public pentru aceasta serie,citeste mcu
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări