Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

Vizitator Cristel_DC

buna ziua ma puteti ajuta cu un codproblema e ca nici nu ar aparea ceva pe display are doar un bec care palpaie circa 5 secunde si apui nimicbalupunkt-werke gmbh7 643 840 060vwz1zr3143429alpha cc1h0 035 156poate stiti si cum sa il introducms frumos anticipat

Link spre comentariu

buna ziua ma puteti ajuta cu un codproblema e ca nici nu ar aparea ceva pe display are doar un bec care palpaie circa 5 secunde si apui nimicbalupunkt-werke gmbh7 643 840 060vwz1zr3143429alpha cc1h0 035 156poate stiti si cum sa il introducms frumos anticipat

Urmareste cele 2 plusuri ; acc+back up daca unul lipseste se manifesta ca si la tine .Rezolva problema asta si pe urma o sa apara SAFE .Codul nu se poate dupa serii la modelul tau numai prin citirea memoriei.
Link spre comentariu

un cod pentru un radio casetofon auto BLAUPUNKT Stockholm RCR 42 numarul serial pansonat pe carcasa aparatului este urmatorul:BP2779N2122648 Daca se poate decoda dupa serial va rog sa ma ajutati!

Link spre comentariu

un cod pentru un radio casetofon auto BLAUPUNKT Stockholm RCR 42 numarul serial pansonat pe carcasa aparatului este urmatorul:BP2779N2122648 Daca se poate decoda dupa serial va rog sa ma ajutati!

4544
Link spre comentariu
Vizitator elxbobo

Am o rugaminte.Am un radiocas Blaupunkt Dusseldorf RCR84 si nu stiu modalitatea corecta de introducere a codului.Ma poate ajuta cineva cu acest sfat si cu ceva sugestii de coduri?Va multumesc pentru intelegere.!Blaupunkt Dusseldorf RCR84 BP3773R34362427 643 773 010

Link spre comentariu

Am o rugaminte.Am un radiocas Blaupunkt Dusseldorf RCR84 si nu stiu modalitatea corecta de introducere a codului.Ma poate ajuta cineva cu acest sfat si cu ceva sugestii de coduri?Va multumesc pentru intelegere.!Blaupunkt Dusseldorf RCR84 BP3773R34362427 643 773 010

Nu se poate dupa serii. Mergi la un service.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări