Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

va salut,am un cas.original de pe un Ford,model 3000 Traffic,2 channel,serial no.M466481,part no.96 FP-18K876-FC.a fost data jos bateria si normal ca s-a pierdut codul dar nu am ce citi caci nu are o memorie 24C... sau 93... posibil ca dump-ul sa fie inscris in proc.rog cine are un cod sa-l posteze.va multumesc.

Link spre comentariu

va salut,am un cas.original de pe un Ford,model 3000 Traffic,2 channel,serial no.M466481,part no.96 FP-18K876-FC.a fost data jos bateria si normal ca s-a pierdut codul dar nu am ce citi caci nu are o memorie 24C... sau 93... posibil ca dump-ul sa fie inscris in proc.rog cine are un cod sa-l posteze.va multumesc.

codul e 8248
Link spre comentariu

codul e 8248
multumesc mult dl.Vasile,acesta este.
Link spre comentariu

Nu merge:((aveti vreun alt dump? ms. eventual chiar cod off

acum am vazut ca memoria ta e goala [FF],incearca cu dump-ul din ''attash''cod 3995
Am pus dumpul postat de tine si merge ,numai ca mai am o problema si anume:Dupa ce ajung cu masina acas si sting casetofonul din buton sau contact ,la reaprindere imi afiseaza pe ecran NO CAS si imi functioneaza doar radio si caseta.Ca sa fac functionala magazia trebuie sa scot si sa ii bag mufa in ea ,urmata de cod.Eu ma gandesc ca o fi vreo alimentare care se intrerupe la stingerea casetofonului.Puteti sa ma ajutati cu un sfat sau eventual o schema sa vad ce tensiuni trebuie sa am pe acele fire?Ms.anticipat.P.S. daca nu ii bag codul la magazie si sting/aprind casetofonul nu o pierde din memorie apare tot timpul CDC SAFE.
Link spre comentariu

salutare, am un renault 24c64rnrc2560043277 renrcd200-00 fd030607004327se poate un cod? multumesc

spune-ne si tu mai multe date. de ce firma e facut? scriene tot ce este scris pe el
Link spre comentariu
Vizitator kamarero

Salut am si eu un cass blaupunkt 300 serie GM 0300T5531983 serie 7645852520 se poate sa imi zice-ti si mie codul si eventual niste instructiuni ca imi apare 7save mai am sanse cu el? Multumesc anticipat..

Link spre comentariu

Salut am si eu un cass blaupunkt 300 serie GM 0300T5531983 serie 7645852520 se poate sa imi zice-ti si mie codul si eventual niste instructiuni ca imi apare 7save mai am sanse cu el? Multumesc anticipat..

cred ca-i 0498 dar daca apare 7safe trebuie dus la un atelier ca nu mai poti introduce codul
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări