iosate Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Se poate scrie cumva memoria SDE 2506 direct pe placa de radio cu Ponyprog sau e necesara scoaterea lui de acolo??? Daca stie careva .... Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator relutudor Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 buna ziua,va rog un cod ptr casetofonul AUDI GAMMA CC 4D0 035 186 SN AUZ2Z3T1646973. MULTUMESCnimeni? Link spre comentariu
zvasile Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Se poate scrie cumva memoria SDE 2506 direct pe placa de radio cu Ponyprog sau e necesara scoaterea lui de acolo??? Daca stie careva .... Multumesc.scoate memoria din aparat si monteaz-o pe interfata... Link spre comentariu
iosate Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Mersi Zvasile pentru ajutor. In weekend ma apuc de treaba Link spre comentariu
qazaq Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Buna seara!Se poate afla codu de securitate la un radiocasetofon Mercedes Benz sound 4000A dupa seria aparatului?S-au numai daca citesc microprocesorul?Va multumesc!trebuie citit mcu si posteaza dumpMultumesc.Dar sigur nu merge dupa seria casetofonului?Ca nu am deocamdata programator pentru acest mcu. Link spre comentariu
zvasile Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Multumesc.Dar sigur nu merge dupa seria casetofonului?Ca nu am deocamdata programator pentru acest mcu.incearca 3120........ Link spre comentariu
simi costin Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Salutare tuturor !Am nevoie de ajutor daca se poate,pentru un cod la BETA 4 Grundig seria VWZ2Z2S5143100.Multumesc anticipat ! Link spre comentariu
zvasile Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Salutare tuturor !Am nevoie de ajutor daca se poate,pentru un cod la BETA 4 Grundig seria VWZ2Z2S5143100.Multumesc anticipat !1525 Link spre comentariu
simi costin Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 zvasile : multumesc frumos pt.ajutor si pt. promptitudine.Sarbatori frumoase ! Link spre comentariu
Vizitator Motorola2 Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Salutare.Am si eu un casetofon Philips Vw Gamma 3, ma intereseaza si pe mine cum se poate decoda sau daca ma poate ajuta cineva cu un calculator ceva.Eu am gasit ceva pe internet dar nu stiu daca merge si nu am schema cu mufele pentru cng si oscilatorul mcu...1.Connect power suply.2.start radio - on display "SAFE"3.find battery 1.5V4 connect + battery to cng of radio.5. gnd of battery make quick touch to oscilator of MCUyou can make 2-3 quick tuchest per second.6. If radio stop shows something then disconect power and then again begin from step.1This radio can be done about 10-20 seconds. Link spre comentariu
siti Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Salutare.Am si eu un casetofon Philips Vw Gamma 3, ma intereseaza si pe mine cum se poate decoda sau daca ma poate ajuta cineva cu un calculator ceva.Eu am gasit ceva pe internet dar nu stiu daca merge si nu am schema cu mufele pentru cng si oscilatorul mcu...1.Connect power suply.2.start radio - on display "SAFE"3.find battery 1.5V4 connect + battery to cng of radio.5. gnd of battery make quick touch to oscilator of MCUyou can make 2-3 quick tuchest per second.6. If radio stop shows something then disconect power and then again begin from step.1This radio can be done about 10-20 seconds.sorry,nu ai nici o sansa,nici macar la atelier,e o procedura foarte complicata,e nevoie de un programator special care incearca toate codurile pe rind pina cind il gaseste pe cel bun ......etc Link spre comentariu
qazaq Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Multumesc.Dar sigur nu merge dupa seria casetofonului?Ca nu am deocamdata programator pentru acest mcu.incearca 3120........ Multumesc domnu ,,zvasile'' pentru ajutor ,deocamdata nu pot sa va spun ca e bun sau nu codu ca a intrat in SAFE casu,dar revin cu raspuns cat mai repede.Va multumesc si va doresc tuturor un,,PASTE FERICIT!'' Link spre comentariu
Vizitator sorin744 Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 salut am si eu un radiocas de pe un passat model 95 marca alpaa seriavwz1z1w7878564 ma poate ajuta cineva :cry: Link spre comentariu
Vizitator t2mikis Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Va rog ,nu stiu codul pt un volkswagen radio navigationssystem mfd seria vwz5z8x1111979 sunt al 6-lea proprietar si am schimbat bateria si nu am codul nu l-am gasit nici in cartile ce le aveam la masina.Daca ma poate ajuta cineva va multumesc anticipat. Link spre comentariu
Vizitator altius Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Salutare.Am un radiocd auto MG ROVER CD413 si nu pot sa introduc codul.Nu face nici o comanda.Un dump pentru memorie 24C16.Si un pinout daca se poate.Va multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum