Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

Am facut si eu rost de mai multe binuri pt Bp9455 dar nu pot sa il scriu cu ponyprog... imi da eroare "write failed"! Am mai scris cu ponyprog si 93c56 si a mers perfect. Daca se poate un cod dupa serie, daca nu o sa mai incerc sa il scriu! multumesc mult!

e un model mai vechi si nu se poate dupa serii,memoria e SDE2506,ai programator pentru tipul asta de memorie?,selectezi din ponyprog SDE2506...
Link spre comentariu

Conteaza cumva tensiunea de alimentare? e cumva sensibil la tensiune? l am alimentat cu 3 baterii, dar am vazut acum ca limita de tensiune este intre 4.75 si 5.25 V. Oare asta sa fie problema? :d :jytuiyu

Link spre comentariu

as dori de se poate un cod pentru Siemens VDO GM020553613459multumesc mult

nu se poate dupa serii,trebuie citita memoria 24C16 pentru a afla codul,numai la un atelier se poate rezolva....
Link spre comentariu
Vizitator cipis

Buna ziuaAm si eu o problema cu un Blaupunkt car 300 (D) ajuns in 0 safe. Am incercat sa citesc 24c016 si nu reusesc. Exista sansa sa scriu un alt dump in el si sa mearga?Daca da... imi da si mie cineva un dump?Multumesc.

Link spre comentariu

multumesc Vasile si imi cer scuze este gresala mea trebuia sa dau pe raspuns si nu deschide alt topic credeam ca merge cu un generator de chei ca la altele oricum multumesc mult

Link spre comentariu

buna seara ! va rog frumos ,un cod pt Ford 3000 traffic .10 R-02 0339 PART NO. YS6F-18K876-GA SERIAL NO. M076389FD 300N 1 M076389 sper ca nu mai trebuie nimic ,am dat toate datele de pe el. multumim frumos !

Link spre comentariu

buna seara ! va rog frumos ,un cod pt Ford 3000 traffic .10 R-02 0339 PART NO. YS6F-18K876-GA SERIAL NO. M076389FD 300N 1 M076389 sper ca nu mai trebuie nimic ,am dat toate datele de pe el. multumim frumos !

codul tau 9685 :101
Link spre comentariu

codul tau 9685 :101
multumesc mult ,dar nu stiu cum sa validez codul . :jytuiyu
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări