Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

VW BETA VWZ1Z2 CODE 0000-1999 7 649 234 360 1J0 035 152F BLAUPUNKT TMS370C16B5A (F11-23A7H7W, 8925904615) 95160 smd + M92256 smd EEPROM TDA7376Bam mai aflat aceste date http://www.codedradio.info/?i=bn&st=VWZ1Z2 nici asa nu ma poate ajuta nimeni?!

de ce nu intelegi ca la modelul nu se poate afla codul dupa serii,se poate afla codul dar pentru asta trebuie mers cu aparatul la un atelier ...
Link spre comentariu
Vizitator flo_gt

nu mai posta consecutiv aceeasi problema,ai primit raspunsul la un post anterior..

nu se poate afla codul dupa serii la modelul asta,numai la un atelier se poate rezolva

Salutare, ma poate ajuta cineva cu un cod de deblocare la un BLAUPUNKT MONTREUX RCR 44, e model mai vechi cu seria BP3784R2545910 si 7643784010. Va rog f mult am cumparat masina si cand am schimbat bateria am ramas cu buza umflata si vechiul propietar nu isi mai aminteste, daca ma puteti ajuta va rog. Multumesc anticipat!

nu se poate dupa serii,numai la un atelier se poate rezolva

Multumesc ca ati fot atat de amabili sa ma bagati si pe mine in seama si bineinteles ca se poate dupa serie! Domnu CIOARGA mi-a dat un cod care pana la urma fost bun numai ca nu stiam eu cu se introduce... Multumesc domnu CIOARGA! 0313 a fost bun!

Link spre comentariu

Multumesc ca ati fot atat de amabili sa ma bagati si pe mine in seama si bineinteles ca se poate dupa serie! Domnu CIOARGA mi-a dat un cod care pana la urma fost bun numai ca nu stiam eu cu se introduce... Multumesc domnu CIOARGA! 0313 a fost bun!

pai codul dupa serii era 0313,ai primit codul si ai spus ca nu bun,alt cod nu exista pentru seriile astea,BP3784R2545910/7643784010 si daca ai spus ca nu merge inseamna ca nu se poate dupa serii...
Link spre comentariu
Vizitator MelcIBrunetI

Salut, am si eu un Philips Car 400 No. 90 532 621 si cand il bag la masina imi cere un cod din 4 cifre si l-am uitat ca l-am mai introdus o data mai demult ... pot sa fie mai multe coduri sau numai unul este ? daca poti sa ma ajuti astept raspuns masina e un opel vectra b combyMultumesc !

Link spre comentariu

Salut, am si eu un Philips Car 400 No. 90 532 621 si cand il bag la masina imi cere un cod din 4 cifre si l-am uitat ca l-am mai introdus o data mai demult ... pot sa fie mai multe coduri sau numai unul este ? daca poti sa ma ajuti astept raspuns masina e un opel vectra b combyMultumesc !

casetofonul are un singur codca sa aflam codul citeste memoria 24c16 si ataseaza dumpul
Link spre comentariu
Vizitator cipis

problema casetofon blaupunkt car 300 serial GM0300W5070260 In cartea masinii am un talon ce contine serial nr casetofonului si codul dar dupa ce am ajuns la safe cand ma dat jos casetofonul.... surpriza.... era alta serie trecuta pe el (GM0300W5070260) Daca se poate un cod.... Multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări