Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

multumescsigur e beta???VW beta are seria VWZ1Z2,eeprom 95160 eu cred ca e alpha 5,daca seria e vwz1z1,memorie 95160 = 25160am gresit eu, are seriavwz1z2y7104947mem 25160am citit pana la urma memoria[attachment=0]z1z2beta.rar[/attachment]cu dump ul ce m i l ati dat nu merge codul 1638 :jytuiyu

Link spre comentariu

am gresit eu, are seriavwz1z2y7104947mem 25160am citit pana la urma memoriacu dump ul ce m i l ati dat nu merge codul 1638 :jytuiyu

si eu am gresit codul la ala,era 1683.... :nebunrau: binul original are codul 1703
Link spre comentariu
Vizitator flo_gt

Ma poate ajuta cineva cu un cod de deblocare la un BLAUPUNKT MONTREUX RCR 44, e model mai vechi cu seria BP3784R2545910 si 7643784010. Va rog f mult am cumparat masina si cand am schimbat bateria am ramas cu buza umflata si vechiul propietar nu isi mai aminteste, daca ma puteti ajuta va rog. Multumesc anticipat!

incearca 0313nu sunt sigur
Am bagat codul si nu este bun :( si acum in loc de cifre (0000) imi apare pe display numai linii (----) si nu mai pot introduce alt cod, ma puteti ajuta va rog? Multumesc mult!
Link spre comentariu

Am cerut niste coduri pentru un cas.. nu stiu daca m-am incadrat unde trebuie sa nu primesc iar PUBELA e bine aici?Renault model 22 dc 239\62 nu ii stiu codul l-am alimentat scriea CODE am asteptat vreo 5 min mi-a aparut 0000 poate stie cineva vreun cod va multumesc

Link spre comentariu

Am cerut niste coduri pentru un cas.. nu stiu daca m-am incadrat unde trebuie sa nu primesc iar PUBELA e bine aici?Renault model 22 dc 239\62 nu ii stiu codul l-am alimentat scriea CODE am asteptat vreo 5 min mi-a aparut 0000 poate stie cineva vreun cod va multumesc

poi fi mai exact ,citeste memoria 24c32 din el si posteaza dump
Link spre comentariu

am descarcat dump ul asta de pe forum[attachment=0]22DC239-62cod 1090.zip[/attachment]si se pare ca nu e asta cod ulcine poate sa confirme ???multumesc

codul e 0358
Link spre comentariu
Vizitator flo_gt

Ma poate ajuta cineva cu un cod de deblocare la un BLAUPUNKT MONTREUX RCR 44, e model mai vechi cu seria BP3784R2545910 si 7643784010. Va rog f mult am cumparat masina si cand am schimbat bateria am ramas cu buza umflata si vechiul propietar nu isi mai aminteste, daca ma puteti ajuta va rog. Multumesc anticipat!

Link spre comentariu

nu mai posta consecutiv aceeasi problema,ai primit raspunsul la un post anterior..

nu se poate afla codul dupa serii la modelul asta,numai la un atelier se poate rezolva

Salutare, ma poate ajuta cineva cu un cod de deblocare la un BLAUPUNKT MONTREUX RCR 44, e model mai vechi cu seria BP3784R2545910 si 7643784010. Va rog f mult am cumparat masina si cand am schimbat bateria am ramas cu buza umflata si vechiul propietar nu isi mai aminteste, daca ma puteti ajuta va rog. Multumesc anticipat!

nu se poate dupa serii,numai la un atelier se poate rezolva

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări