Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

rog un dump verificat pt. un r-cas philips ccr 600 ,sn:GMO060021388729 nu a mai avut memoria in el. am luat ceva de pe electroda dar nu merge

incearca dumpul. ai codul in arhiva
Link spre comentariu

rog un dump verificat pt. un r-cas philips ccr 600 ,sn:GMO060021388729 nu a mai avut memoria in el. am luat ceva de pe electroda dar nu merge

cu acest dump a mers,mersi willis!8163
Link spre comentariu

Salut am si eu nevoie de un cod pt un cass gamma 3 AUZ1Z3X3547907 si cum il pot introduce .Multumesc frumos

daca faci modificarea de mai jos,nu mai este nevoie de cod...
Link spre comentariu

Codul nu se poate afla? Nu as vrea sa fac asa ceva in el.Multumesc

codul e in memoria din procesor,ai mai jos ceva mai simplu,in poza uitate atent in partea dreapta a procesorului
Link spre comentariu

Pt un CLARION PN 3000N A NISSAN PART 28184 JD45A care afiseaza un cronometru descrescator si apoi afiseaza ..SECURE'' nu are nimeni o solutie? Aparatul vreau sa-l montez pe alta masina nu pe cea originala.Atasez continutul memoriei(24CS 64);Apreciez orice idee.

asa cum a zis si @siti,numai cu vin-ul masini pe care vine pus aparatul,se rezolva problema...
Am testat binul lui siti si nici o modificare .Vreau sa-l montez pe alta masina as vrea SECURE off .Astept alte idei salvatoare.
Link spre comentariu

codul e in memoria din procesor,ai mai jos ceva mai simplu,in poza uitate atent in partea dreapta a procesorului
Multumesc Vasile ma apuc sa caut o rezistenta si spun ce am facut
Link spre comentariu

asa cum a zis si @siti,numai cu vin-ul masini pe care vine pus aparatul,se rezolva problema...

Am testat binul lui siti si nici o modificare .Vreau sa-l montez pe alta masina as vrea SECURE off .Astept alte idei salvatoare.
trebuie vin-ul masini pe care vrei sa pui aparatul,e o serie gen ''VSKJVWR51U0050813''
Link spre comentariu

Nu mai are metalizarea cablajul a mai fost decodat o data :jytuiyu
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări