Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

multumiri multe dar nu stiu unde scrie datele astea memoria si dumpul ......................,unde sa le caut?ca imi arata codul wait.. :jytuiyu

cel mai bine mergi la un service.
Link spre comentariu

am bagat codul 8420 si am confirmat cu up sau down, dar nu merge, imi zice code error ma lasa sa-l bag de trei ori dupa care nu ma mai lasa vreo 30 de minute.Se confirma codul cu alta tasta sau combinatie de taste si nu stiu eu, ma ajuta cineva.. :cry:

Link spre comentariu

am bagat codul 8420 si am confirmat cu up sau down, dar nu merge, imi zice code error ma lasa sa-l bag de trei ori dupa care nu ma mai lasa vreo 30 de minute.Se confirma codul cu alta tasta sau combinatie de taste si nu stiu eu, ma ajuta cineva.. :cry:

dupa serii codul e 8420,posibil ca a fost rescrisa memoria cu alt bin si atunci codul e altul,vezi daca sa umblat la memorie,85C82 (smd),solutia ar fi sa cititi memoria si sa postati binul85C82 = 24C02
Link spre comentariu

Incearca asa;BE 2130MONZA RDS PanelAfter switching on of feed, on the display luminesces CODE and blinks TO C.By buttons 1 - 0 introduce 4 numbers of the code.After the introduction of last figure, press tuning at the station (vverkh/vniz). Radio tape recorder itself will be included.
Link spre comentariu
Vizitator dontube

Am doua casetofoane Blaupunkt cu aceeasi problema, nu am codulPrimul Alpha CC EU cu seria VWZ1Z1W1916254.Al doilea Chorus M4 cu seria AUZ1Z2X6751961.Se pot afla codurile?

Link spre comentariu

Am doua casetofoane Blaupunkt cu aceeasi problema, nu am codulPrimul Alpha CC EU cu seria VWZ1Z1W1916254.Al doilea Chorus M4 cu seria AUZ1Z2X6751961.Se pot afla codurile?

numai la un atelier se pot rezolva
Link spre comentariu

Atazez dumpul lui Becker Monza, ma poate ajuta cineva cu un cod sau un dump cu cod stiut deja

nu ok binul,codul ar fi 00000 sau 0000,sunt date alterate in continutrescrie memoria cu binul din ''attash'',la scriere selectati tipul de memorie 24C02
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări