Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

sal am si eu nevoie la un blaupunkt de cod pls,BLAUPUNKT FREIBURG SQR 39,ARE STANTAT PE MARGINE BP 8475 B 8266220,

nu se poate afla codul dupa serii pentru ca e un model mai vechi,trebuie mers cu aparatul la un atelier,pentru decodare...
Link spre comentariu
Vizitator trusca

Am si eu un matiz, casetofonul este unul cu caseta. De curand am schimbat bateria la masina, iar acum nu mai merge casetofonul. Cand il aprind, scrie pe ecran, SAFE . Trebuie sa bag cumva unul din codurile de pe prima pagina? Mai multe indicatii daca a-ti putea sa imi dati, v-as fii recunoscator.

Link spre comentariu

Ma putetiajuta cu un cod sau un bin pentru un caetofon AUDY BETA model beta CC serial AUZ8Z2T0424606 4D0 035 152 fabricat de ALPINE . Va multumesc

nu se poate afla codul dupa serii ,nu inteleg de ce nu ai citit memoria din aparat [24C01] si sa postezi binul...poftim un bin;
Link spre comentariu
Vizitator trusca

Am si eu un matiz, casetofonul este unul cu caseta. De curand am schimbat bateria la masina, iar acum nu mai merge casetofonul. Cand il aprind, scrie pe ecran, SAFE . Trebuie sa bag cumva unul din codurile de pe prima pagina? Mai multe indicatii daca a-ti putea sa imi dati, v-as fii recunoscator.

Puteti sa imi spuneti si mie ce pot face?
Link spre comentariu

Puteti sa imi spuneti si mie ce pot face?

...da-ti mai multe detalii despre aparat;model,serii....,in caz ca stiti codul.ar trebui sa fie scris in cartea masini,gen ''radio code ....''
Link spre comentariu

Va Salut! revin cu anuntul Casetofonului auto Delco,sa stiti ca l-am rezolvat. :da :101 Va multumesc fff mult la toti care ma ajutat,va raman dator. :jytuiyu

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări