Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

va rog,un cod pentru casetofon 3000 traffic de pe masina fordserial no. M373960part no. 96FP-18K876-FCFD3000VM373960 ,va multumesc anticipat.pm. tot in decodari am postat,dar am dat new topic si se posta la depanari...scuze dl vasile.

Link spre comentariu

va rog,un cod pentru casetofon 3000 traffic de pe masina fordserial no. M373960part no. 96FP-18K876-FCFD3000VM373960 ,va multumesc anticipat.pm. tot in decodari am postat,dar am dat new topic si se posta la depanari...scuze dl vasile.

6622
Link spre comentariu

multumesc,merge!! :aplauze scuze inca o data pt postare gresita , dadeam "subiect nou" in sectiunea decodari si se posta la "depanari radio-tv". Nu mi se parea logic sa dau "raspunde" ca sa cer cod.

Edit remus68 - "decodari ..." nu este o sectiune ci un topic deschis special pentru acest serviciu. E normal sa intri cu butonul "raspunde". Daca accesezi "subiect nou" vei creea un nou topic - care, din pacate in cazul decodarilor, va fi inchis, existind deja un topic pe aceeasi tema.

Link spre comentariu

Buna! Am vazut la cineva in masina, in loc de magazia CD, pus STICK pe USB (muzica era pusa pe foldere CD1, CD2...), iar dupa cate imi aduc aminte, casetofonul era ceva de genul BLAUPUNKT GAMMA 5 (cu lumina albastra). As fi vrut sa scot casetofonul afara sa vad cum este legat cablul USB sau poate exista vreo interfata, dar n-am avut timp. Rugamintea mea este daca are cineva vreo schema, ca mi s-a parut interesant.Daca am postat gresit, va rog sa ma scuzati! Multumesc!

Link spre comentariu
Vizitator Serginho

Bun gasit!Am un radio-CD-player auto BLAUPUNKT (cel care se pune pe Logan), nu ii am codul.RNRD 8260072330RENRDD 200-09BS 00061 0007 2330 (cod de bare)RENAULT 8200 354 519 T/6789/SECURITYMADE IN CZECH REPUBLICBT2/ZAm scris tot ce apare pe eticheta... sper sa fie ce trebuie...Multumesc anticipat!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări