Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

Vizitator merlin03

....

de ce postezi de 5 ori aceeasi problema????? :bataie la modelul asta nu se poate afla codul dupa serii,numai la un atelier specializat in decodari cas.,rezolvi problema.....
Nu asta este rolul topicului??? Imi pare rau daca te deranjeaza ca am postat de mai multe ori acest mesaj. mai mult nu aveam de unde sa stiu ca nu merge decat la un centru de decodari. Nu am primit aceasta informatie pana la tine.
Link spre comentariu

NAME: FIATMODEL: STRADAPARTNUMBER: VP50FF-18C838-EAMANUFACTURER: VISTEONMCU: ST92F120EEPROM: Sec.Lock: MCUdeci cum spunea vasile daca vrei codul trebuie sa il citesti din mcu si sa postez dump,daca nu reusesti incearca la cel mai apropiat atelier de decodari ,bafta

Link spre comentariu

Am si eu nevoie de un cod pt radio-cd original Fiat Albea . mai jos sunt toate datele pe care le-am putut gasi pentru acest model:

NAME: FIAT ;

MODEL: Albea

PARTNUMBER: VP50FF-18C838-EA

MANUFACTURER: VISTEON

MCU: ST92F120

EEPROM:

Sec.Lock: MCU

Description 8/16-BIT FLASH MCU FAMILY WITH RAM, EEPROM AND J1850 BLPD

Maker STMicroelectronics

Pioneer S10 V 811000 - version HW2.1 SW5.8 (asta imi apare si prin apasarea simultana a butoanelor 1 si 6)

multumesc anticipat

de ce postezi de 5 ori aceeasi problema????? :bataie

la modelul asta nu se poate afla codul dupa serii,numai la un atelier specializat in decodari cas.,rezolvi problema.....

ca sa mai pun si eu paie pe foc,nici la atelier nu cred ca il poate face(trebuie o interfata speciala)ar trebui la reprezentanta dar acolo te usca de bani :sparge:
Link spre comentariu

Salutare.Am si eu nevoie de un cod pentru un RCD Skoda Dance su seria SKZ7Z3F0001583. Ma poate ajuta cineva din Bucuresti?Atasez si o poza cu "animalul"Multumesc

citeste memoria [HC9S12] MC9SDP512 si posteaza dump si o sa te ajute cineva :da
Link spre comentariu

Daca as gasi pe cineva care sa citeasca memoria....pana acum nimic daca poate cineva, pm va rog

oare sa nu fie nimeni in Bucuresti vezi verifica in arhiva daca este cineva care decodeaza la tine in localitate
Link spre comentariu

nu au interfata de citit cei de pana acum...

atunci ce sa zic daca treci prin cluj cautama ,oricum eu zic sa mai incerci ca trebuie sa fie cineva in bucuresti sa aiba interfata ,daca nu incearca sa suni la Skoda sa iti dea codul,daca masina a fost luata de noua din tara is obligati sa iti dea primul cod gratis (putini stiu asta si platesc pentru cod)
Link spre comentariu

Buna ziua As avea nevoie de cateva informatii in legatura cu casetofonul Blaupunkt Gamma 5(vw passat 5). Imi puteti spune ce memorie EEPROM are? si daca aveti un dump cu cod pt acest model.uitati o poza cu ea: http://i246.photobucket.com/albums/gg94/haoconglan/VW114.jpgMultumesc

spuneti seriile de pe el,ca sa stim exact ce model e,daca e VWZ1Z3....memoria e 25160,VWZ3Z3....24c04..
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări