Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

salutare tuturor! pentru a nu mai deschide alt subiect revin si eu cu urmatoarea problema la rc blaupunkt freiburg SQR 39 bp8475b8700252 7 648 475 210 cu SDA2506 si procesor D7514G 465 folosind si mai multe calc.si mai multe incercari am reusit in sfarsit sa-l blochez [ nu-mi mai apar cele patru liniute] Daca stie cineva combinatia de taste pt. deblocare si daca, codul se afla in memorie as putea-o citi cu MEMO-AD 01Am vazut ca d-l Vasile poate spune codul dupa continutul memorieiVa multumesc anticipat!

Link spre comentariu
Vizitator asdfghjkl

Salut.Sunt nou pe-aici si incerc sa decodez un cas Grundig Beta 4 VWZ2Z2S5816569 cu un VW Code Calculator v1.0 si eu tin minte ca am mai aflat codul unui cas cu acest calculator dar nu mai tin minte daca era produs de Grundig sau Blaupunkt :nas: am tot felul de calculatoare de cod , majoritatea virusate dar pentru VW nu am decat vreo 2 iar interfata nu am dacat pentru eprom, pentru procesor nu .........Gasesc ajutor aici........... ceva adrese, informatii................ :freaza: Multam.

Are cineva o parere.......... un ajutor ....... ceva.Multam
Link spre comentariu

salutare tuturor! pentru a nu mai deschide alt subiect revin si eu cu urmatoarea problema la rc blaupunkt freiburg SQR 39 bp8475b8700252 7 648 475 210 cu SDA2506 si procesor D7514G 465 folosind si mai multe calc.si mai multe incercari am reusit in sfarsit sa-l blochez [ nu-mi mai apar cele patru liniute] Daca stie cineva combinatia de taste pt. deblocare si daca, codul se afla in memorie as putea-o citi cu MEMO-AD 01Am vazut ca d-l Vasile poate spune codul dupa continutul memorieiVa multumesc anticipat!

la modelul asta nu se poate afla codul dupa serii,se poate citi cu programatorul ala[MEMO-AD 01],montati memoria in slotul pentru SDE2506,selectati din ponyprog tipul de memorie ''SDE2506'',citit-o si postati binul...
Link spre comentariu

Salut.Sunt nou pe-aici si incerc sa decodez un cas Grundig Beta 4 VWZ2Z2S5816569 cu un VW Code Calculator v1.0 si eu tin minte ca am mai aflat codul unui cas cu acest calculator dar nu mai tin minte daca era produs de Grundig sau Blaupunkt :nas: am tot felul de calculatoare de cod , majoritatea virusate dar pentru VW nu am decat vreo 2 iar interfata nu am dacat pentru eprom, pentru procesor nu .........Gasesc ajutor aici........... ceva adrese, informatii................ :freaza: Are cineva o parere.......... un ajutor ....... ceva.Multam

pai pentru inceput construiti interfata de aici si pe urma mai vedem....http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=17&t=7851&p=323949&hilit=+interfata+motorola#p323949
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări