Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

Vizitator pecicanul

am un radiocasetofon de masina BLAUPUNKT CAR 300 si nu stiu cum trebuie introdus codul (nu are afisaj) si nici codul nu-l stiu , are pe spate o eticheta cu patru cifre danu e sigur ca acela este (0071)daca m-ar putea ajuta cineva ar fi bine ca pe vreme de criza nu-mi permit sa cumpar unul nou !multumesc anticipat

am aflat cum tre introdus dar se pare ca nu acela e codul ce e pe spate pe etichetase mai scrie pe spate:gm0300w85296787 648 852 320poate ma puteti ajutamultumesc
Link spre comentariu
Vizitator gabrielo500

am un radiocasetofon de masina BLAUPUNKT CAR 300 si nu stiu cum trebuie introdus codul (nu are afisaj) si nici codul nu-l stiu , are pe spate o eticheta cu patru cifre danu e sigur ca acela este (0071)

daca m-ar putea ajuta cineva ar fi bine ca pe vreme de criza nu-mi permit sa cumpar unul nou !

multumesc anticipat

am aflat cum tre introdus dar se pare ca nu acela e codul ce e pe spate pe eticheta

se mai scrie pe spate:

gm0300w8529678

7 648 852 320

poate ma puteti ajuta

multumesc

Trimite un e-mail cu tipul casetofonului si seria la [email protected] si te vor ajuta gratis si in cateva minute.Eu am trimis la fel dar din pacate pentru alpine mercedes nu se poate decat de la dealer.Pentru Blaupunkt nu e nici o problema.Sper sa te descurci...vezi ca trebuie sa scrii in engleza...
Link spre comentariu

Salut,am si eu un Mercedes audio 10 cd,model no.MF2910 (A 170 820 03 86)si serial S/NO.AL291020180734.Ma poate ajuta cineva cu codul va rog?Multumesc anticipat!!! :multumesc

salut ! citeste memoria (24c04) , posteaza dump-ul si ati trimit codul !
Link spre comentariu
Vizitator ovidiu1

PT cei care se ocupa cu decodatul radiocasetofoanelor sa ceara dampul de care are nevoie si il voi trimite pt el! :goodman: :supz:

buna as avea nevoie de codul pt. un blaupunkt car 300 d,merci f. mult.
Link spre comentariu

PT cei care se ocupa cu decodatul radiocasetofoanelor sa ceara dampul de care are nevoie si il voi trimite pt el! :goodman: :supz:

buna as avea nevoie de codul pt. un blaupunkt car 300 d,merci f. mult.
citeste memoria 24c01 si posteaza dump
Link spre comentariu
Vizitator merlin03

Salut. Cine ma poate ajuta si pe mine cu un cod pentru Radio CD; Fiat Albea ?

Prin apasarea tastelor 1 si 6 am aflat exact modelul:

Pioneer S10 V 811000 - version HW2.1 SW5.8

SN : AKF029935*

VISTEON P/N NP VISTEON - VP50FF-18C838-EA

MCU: ST92F120

EEPROM:

Sec.Lock: MCU

TRT 53688684

multumesc anticipat

Link spre comentariu

Salut. Cine ma poate ajuta si pe mine cu un cod pentru Radio CD; Fiat Albea ?

Prin apasarea tastelor 1 si 6 am aflat exact modelul:

Pioneer S10 V 811000 - version HW2.1 SW5.8

SN : AKF029935*

VISTEON P/N NP VISTEON - VP50FF-18C838-EA

MCU: ST92F120

EEPROM:

Sec.Lock: MCU

TRT 53688684

multumesc anticipat

asta este?
Link spre comentariu
Vizitator danbubulino

salutare!...am si eu un radio auto de la ford ...un 1500 rds cu seria v023177 si nu gasesc un program care sa il deblocheze sau pe cineva care ma poate ajuta.Toti au zis ca este mai dificil si ca numai la reprezentanta s-ar putea debloca. Daca este cineva care m-ar putea ajuta cu acel cod....va rog sa ma contactati pe [email protected]! :jytuiyu

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări