Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Postări Recomandate

Buna ziua . La un cas de masina Seat Aura stiu codul dar nu stiu cum se activeaza , multumesc meseriasului care ma ajuta in acest sens .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 39,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

4052

• zvasile

4015

• profimex

1228

• TRIFAN

1164

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Buna ziua . La un cas de masina Seat Aura stiu codul dar nu stiu cum se activeaza , multumesc meseriasului care ma ajuta in acest sens .

nu maiu stiu ce aparate sint pe seat.poate poti face o poza cu el sau sa dai mai multe detalii
Link spre comentariu

Am facut o poza cu telefonul , calitatea este cum se vede . Codul este bun deoarece e atasat de cheia masinii , masina este Seat Toledo din 2000 . Alte detalii nu mai am , casul nu a fost scos din bord sa citesc ce mai scrie pe etichete . Clientul nu cunoaste cauza aparitiei mesajului SAFE , zice ca nu a avut probleme cu bateria sau sigurantele fuzibile ale masinii . Multumesc inca o data .

Link spre comentariu

nu stiu exact cum ,dar cred ca dupa ce l-ai introdus(din primele 4 cifre) il validezi tinind mai mult tim apasata sageata dreapta.daca nu incerci pe rind cite o tasta tinuta prelung(5,6,tp/as etc)

Link spre comentariu

Am incercat cu acele butoane tinute 10 sec. , combinatia TA TP o stiam dar acest cas are un buton TP/AS si unul TAPE/CD doar care incepe cu T , iar ambele apasate 10 sec. nu dau rezultat . Butoanele < si > folosite la cautarea prog. de radio , in acest caz au efectul de derulare + sau - a numarului 5234 si astfel se modifica codul . Multumesc pt. idei si in continuare .

Link spre comentariu

Am incercat cu acele butoane tinute 10 sec

After switching on the set ' SAFE ' will be displayed followed by ' 2000 'Press preset [ 1 ] repeatedly for the first digitPress preset [ 2 ] repeatedly for the second digit Press preset [ 3 ] repeatedly for the third digitPress preset [ 4 ] repeatedly for the fourth digit To save the code press the ' PTY ' key. The set will now operate.poate te ajuta,bafta
Link spre comentariu

Pentru un RC VW BETA 4 (Grundig), cum pot sa pacalesc codul?A venit in SAFE, apasand TP+TA cere cod din 4 cifre.Procesor VW BETA 4,pe eticheta aparatului- 1HO 035 152, VW Z2Z2S3897167.

Link spre comentariu

Pentru un RC VW BETA 4 (Grundig), cum pot sa pacalesc codul?A venit in SAFE, apasand TP+TA cere cod din 4 cifre.Procesor VW BETA 4,pe eticheta aparatului- 1HO 035 152, VW Z2Z2S3831167.

din cite stiu momentan tipul asta de cas se face numai hard
Link spre comentariu

To save the code press the ' PTY ' key. The set will now operate.poate te ajuta,bafta

Am incercat cu butonul PTY si apare " 1.......SAFE " dupa care 2000 pt. introducerea codului , introduc din nou codul 5234 apas PTY si apare " 2.......SAFE " si nu ma mai lasa sa fac nimic . Mentionez ca atunci cind a venit omul prima data cu problema afisajul arata tot " 2.......SAFE " si a trebuit sa revina dupa vreo 2 ore cu afisajul indicind " 2000 " . Ma intreb oare nu e bun acel cod atasat de cheia masinii ? Masina are o carte tehnica in limba romana dar nu se mentioneaza nimic de casetofon . Multumesc pt. ajutor .
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări